Dodaj do ulubionych

Filiżanki do espresso

22.10.22, 15:47
Pomysły poproszę. Dostałam od kogoś filiżanki do espresso. Takie malutkie. Wiecie jakie. Nie mam w domu ekspresu do kawy i takich malutkich filiżanek nie mam do czego wykorzystać. Macie jakieś pomysły na co takie filiżaneczki można wykorzystać?
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 16:14
      Może tak?
    • apersona Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 16:58
      na świeczkę
      • anirat Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 19:07
        Kwiatów mam duuużo, sukulentów niedużo, ale miejsca juz brak. A na świeczki to już mam sporo stojaczków, ale jakieś pomysły są smile
        • silencjariusz Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 19:37
          No to zostaje do filiżanki dokupić ekspres.wink
    • szarlotka_ja Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 20:02
      Paczaj tu big_grin
      pysznosci.pl/filizanki-do-kawy-wykorzystanie/
      • anirat Re: Filiżanki do espresso 23.10.22, 19:31
        Poczytałam, ale mało który pomysł do mnie przemawia. Może 2-3 propozycje. reszta jest odrealniona big_grin
    • apersona Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 20:04
      na cukierki
      • apersona Re: Filiżanki do espresso 22.10.22, 20:04
        lub czekoladę pitną
    • samysliciel Re: Filiżanki do espresso 23.10.22, 23:38
      Ależ się wstrzeliłaś z tematami, wpierw tv teraz filiżanki a mi po głowie ekspres do kawy chodzi wink
      Filiżanki jeśli ładne mogą służyć za ozdobę po prostu. Z praktycznych zastosowań - można w nich robić jakieś małe desery, jadłem wczoraj coś takiego, albo jakieś inne przystawki, jadłem we Francji ze słoiczków o podobnej pojemności, poza tym można w nich trzymać małe pierdółki, które walają się po mieszkaniu, drobniaki, nasionka, cukierki, możesz taką filiżanką nakryć pająka by nie uciekł suspicious możesz też prezent sprezentować komuś, komu przyda się bardziej wink
      • anirat Re: Filiżanki do espresso 24.10.22, 20:47
        No to jak kupisz ekspres, to sprezentuje Ci filiżaneczki. Expres dla jednej osoby? warto? Bardzo lubię kawę z ekspresu taka espresso i americano, ale dla jednej osoby nie warto wg mnie kupować i mycie tego wszystkiego mnie przeraża. Poza tym 4 dni w tygodniu kawę piję w pracy. Więc na pozostałe 3. No nie wiem.
        Mod4el upatrzony? Proszę się pochwalić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka