andyjan1 07.01.13, 08:06 Witam. Czy ktos z Panstwa ma problemy z woda, np. jej brakiem lub slabym cisnieniem? Chodzi mi glownie o budynek nr 10. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriis.borowski Re: Woda 07.01.13, 11:43 Tak, sąsiedzi zza miedzy na Wiosennej 5/7/9. Szczególnie ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
lokatorka10wiosenna Re: Woda 07.01.13, 12:15 W 10 non stop pojawiaja się problemy z wodą, ciepłej czasami nie ma wcale: zaczynając od Wigilii, w Sylwestra jak i wczoraj również. Pomiędzy tymi dniami też były przerwy. I oczywiście żadnej info i działań ze strony administracji :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kropka-1972 Re: Woda 07.01.13, 12:57 Skorupki 19. W wigilię od ok.15 i w Sylwestra od ok. 17. Nie dość że cena jakby płynęła złotymi rurami to żeby trzeba było polować na wodę to już przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
andyjan1 Re: Woda 07.01.13, 14:38 lokatorka10wiosenna napisał(a): > W 10 non stop pojawiaja się problemy z wodą, ciepłej czasami nie ma wcale: zacz > ynając od Wigilii, w Sylwestra jak i wczoraj również. Pomiędzy tymi dniami też > były przerwy. I oczywiście żadnej info i działań ze strony administracji :(( No wlasnie. A moze ktos interweniowal? Odpowiedz Link Zgłoś
m.dzinkans Re: Woda 07.01.13, 15:59 Witam, Informacje o zanikach wody są umieszczane na stronie bip.pgk.zabki.pl/pl/bip/awarie Niestety nie można się dodzwonić do sprzedawcy wody bo skrzynka jest zapełniona. Rozumiem, że mięli byśmy porę ciepłą i można by tłumaczyć brak wody niskim ciśnieniem w instalacji z uwagi na podlewanie trawników, ale o tej porze roku to pierwszy raz się zdarza od 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
musuw Re: Woda 07.01.13, 18:35 Mieszkam w bloku 10. Nie wiem jak było w Święta ale u mnie nie ma wody on Nowego Roku. Zgłosiłam problem, przyjechał konserwator. Woda ciepła jest - ale trzeba najpierw spuścić z instalacji masaktyczną ilość "zimnej ciepłej" wody. Podobno problem wynika ze zbyt niskiego ciśnienia wody, w efekcie wyskakuje nam bezpiecznik w piecu, obieg się zapowietrza. Czekam teraz na informację co zamierzają zrobić w tym fantem. Odpowiedz Link Zgłoś
andyjan1 Re: Woda 12.02.13, 09:53 No i wczoraj znowu problem z woda. Cos sie niedobrego dzieje i nadal jedyne wytlumaczenie to za niskie cisnienie po stronie Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś