Dodaj do ulubionych

rachunki z prad

IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.13, 01:25
ostatnio przyszedl rachunek za prad na 270 blok wielka plyta 60 m2 moze dla nie ktorych to nie duzo dla nas duzo :)

skad takie rachunki :) dystrybutor PGE

liczylem watomierzem miesieczne zuzycie srednio wychodzi

komputer tzn cala listwa z drukarka z glosnikami itd _ 90 kwh na miesiac
lodówka 35 kwh na miesiac
pralka pranie raz na tydzien 6 kwh na miesiac
do tego dochodzi tv led 40 cali _ chodzi tak gdzies ze 2 godz dziennie czasami nawet nie czasami dluzej
tv crt 21 cali tak jak wyzej sporadycznie
oswietlenie zwykle zarowki _ ogladamy tv przy zgaszonym swietle / siedzenie przy komputerze czyli w zasadzie tez sporadzycznie to wszystko z elektroniki a ladowarki jescze p

zadnych farelek , ogrzewan

skad takie rachunki ?????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: rachunki z prad IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 18:49
      > ostatnio przyszedl rachunek za prad na 270 blok wielka plyta 60 m2 moze dla n
      > ie ktorych to nie duzo dla nas duzo :)

Za jaki okres?? Za pół roku to mało, za dwa miesiące to chyba normalnie (u mnie jest tyle samo w 40m2), za miesiąc to dużo...
      • Gość: prad Re: rachunki z prad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.13, 19:17
        Co to za pytanie czy to wartosc faktury , prognozy , zuzycie i za jaki okres
        • Gość: gosc Re: rachunki z prad IP: *.radom.vectranet.pl 12.01.13, 20:28
          chyba za 2 nie chce mi sie szukac _ ale to i tak za duzo :)
          • Gość: Poznań Re: rachunki z prad IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.01.13, 20:34
            Ja płacę za 2 m-ce 1600-1800,- PLN
            Mieszkanie ca 100 m2, kamienica, wys. 3,30 m , ogrzewanie prądem :-) pociesz się troszkę!
    • Gość: Pol Re: rachunki z prad IP: *.dynamic.chello.pl 13.01.13, 13:08
      My płacimy ok. 250,- PLN za dwa miesiące.
      45m2, 2+2.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka