Dodaj do ulubionych

Cholerny ORANGE !!!!!

IP: 84.40.254.* 23.09.05, 09:27
Narobili zadymy a ja się teraz nie potrafię połapać ze swoim kontem na ich
www :o( Ktoś ma ten sam problem? Bo ja na przykład nie wiem gdzie teraz się
wysyła smsa z internetu na inną sieć !!! I kontaktu do nich (meila na
przykład) ŻADNEGO !! Mam dość a jest mi to pilnie potrzebne. Wie ktoś jak to
zrobić? Tzn wysłać tego cholernego smsa?! Proszę o pomoc! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • magdzie Re: Cholerny ORANGE !!!!! 23.09.05, 09:28
      sms.orange.pl/
      • Gość: Marta Re: Cholerny ORANGE !!!!! IP: 84.40.254.* 23.09.05, 09:32
        Dzięki ale mi chodzi o wysłanie smsa na inne sieci niż orange :-/ yyychh. Będe
        szukać dalej. Ale dziękuję pięknie.
        • magdzie Re: Cholerny ORANGE !!!!! 23.09.05, 09:36
          www.text.plusgsm.pl/sms/
          tinyurl.com/ck8ld
          nie przypominam sobie zeby ze strony idei mozna bylo wysylac smsy do innych sieci.
          poza tym rusz glowa... google.pl stwarza Ci wiele mozliwoscii rozwiazan...
          • Gość: Marta Re: Cholerny ORANGE !!!!! IP: 84.40.254.* 23.09.05, 09:39
            Wyobraź sobie, że ruszam głową - dlatego przez wyszukiwarke google nie wysyłam
            smsów na inne sieci, bo poprostu nie dochodzą !! I wyobraź sobie, że jak jesteś
            w sieci idea (a raczej byłaś :o() to po zarejestrowaniu można było wysłać smsa
            do innych sieci.
            P.S. Po wielkich staranich w końcu znalazłam to o co mi chodziło. Wielkie
            dzieki. Pa
            • emronik Re: Cholerny ORANGE !!!!! 24.09.05, 11:22
              Jak się zalogujesz to można wysłać sms :)
            • Gość: pikus Re: Cholerny ORANGE !!!!! IP: 194.204.171.* 24.09.05, 15:39
              Marta z prakyki wiem, ze jest to niemozliwe i to w obie strony. Orange nie ze
              wszystkimi ma podpisane umowy. Poprostu zmien operatora.
              • Gość: LukaszP Re: Cholerny ORANGE !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 16:09
                Jest możliwość wysyłania smsów na inne sieci juz od kilku lat.. trzeba mieć tylko usługę mbox w którymś z płatnych wariantów albo abonament biznesowy...

Wystarczy się zalogować na stronie głównej www.orange.pl / zakladka mbox / wyslij smsa

pozdrawiam!
    • rw.wro Re: Cholerny ORANGE !!!!! 24.09.05, 15:42
      przerzuć się na plusa :) ja mam tam fona od ponad 7 lat i nie narzekam...
    • capo_di_tutti_capi Re: Cholerny ORANGE !!!!! 24.09.05, 16:27
      Droga Marto oczywiście, że można. I nie trzeba mieć żadnych taryf biznesowych i
      innych mboxów, o których pisali moi przedmówcy. Jeśli jesteś zalogowana, to
      procedura jest... taka sama, jak miało to wcześniej miejsce w portalu idei:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka