majusimama 30.06.13, 21:07 Czy ktoś miał już jakieś doświadczenia z tym deweloperem ? Zaczyna budować na Złotopolskiej w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inez Re: Rezone IP: 217.8.162.* 03.09.13, 12:16 hej. ja też poszukuje opinii o tym deweloperze bo zastanawiam się nad inwestycją na Złotopolskiej. wymieniłam kilka maili z p. Karolem i jak na razie jestem zadowolona z kontaktu. na proxa mogę Ci wysłać więcej info :) pzdr, Inez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konfjuzd Re: Rezone IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.13, 19:48 Podbijam temat. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym deweloperem? świeża firma więc mam watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 06.12.13, 10:21 heja. ja kupiłam mieszkanie u tego dewelopera. gdybyś coś potrzebował to dam znać na priv. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Rezone IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.14, 11:46 Bardzo bym prosiła o jakieś info na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 29.01.14, 11:52 napisz na mój maila kotztrzcin@gmail.com. kupiłam tam miekszanie i chętnie podzielę się wiedzą. o deweloperze mam dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Rezone IP: *.30.18.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.02.14, 10:26 Witaj,czy możesz podać do siebie jakiegoś maila,chciałabym pogadać na priv o tym deweloperze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 06.02.14, 10:28 kotztrzcin@gmail.com (mail w poście powyżej ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Rezone IP: *.31.105.2.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.02.14, 15:27 Możesz sięvze mną skontaktować na priv ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 18.02.14, 11:01 przecież podałam maila powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Rezone IP: *.180.61.184.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.02.14, 17:10 No przecież potrafię czytać.Chcę się skontaktować z założycielem postu... Odpowiedz Link Zgłoś
loseg Re: Rezone 28.03.14, 12:09 Witam! Ja też kupiłem mieszkanie u tego developera. Z natury jestem ostrożny więc długo zastanawiałem się nad zakupem. Sporo czasu też spędziłem na wymianie informacji z panem Karolem-notabene jest z nim dobry kontakt. Po przestudiowaniu wszystkich dokumentów a w szczególności umowy sprzedaży decyzja zapadła na "tak". Developer niby nie ma doświadczenia, ale moim zdaniem nie ma to większego znaczenia, gdyż ważniejsza jest firma wykonawcza, a ta pracującą dla Rezone jest raczej dobra. Sprawdzałem-mają zrealizowanych kilka fajnych projektów. Paradoksalnie to że developer jest krótko na rynku może być zaletą. Musi się starać bo jak "zawali" pierwszą inwestycję to w kolejnych będzie miał problemy ze sprzedażą. Obecnie jestem w kontakcie z inspektorem i kierownikiem budowy ponieważ zmieniam trochę aranżację wnętrza. Jak dotąd współpraca układa się dobrze tzn. moje zmiany zostały uwzględnione. Obecnie mieszkam blisko budowy więc codziennie widzę postęp. Cieszy to oko i dzięki temu śpię spokojnie:-). Wszystkim kupującym nowe mieszkania życzę spokoju i rozwagi przed zakupem. Czytajcie, pytajcie, porównujcie... Więcej wiedzy będę miał po odbiorze mieszkania, napiszę wtedy swoje spostrzeżenia. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 28.03.14, 12:13 loseg: to będziemy sąsiadami :) moja opinia jest zgodna z Tobą. dobry kontakt, możliwość negocjacji i zdroworozsądkowe zapisy w umowie. widziałam na stronie dewelopera, że nie wiele mieszkań zostało. więc możliwe, że pozytywne opinie na prawdę mają znaczenie. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Rezone IP: 5.172.252.* 28.03.14, 19:08 my też się w końcu zdecydowaliśmy. Jak narazie jest wszystko ok. Dzisiaj widziałam okna - trochę inne kolorystycznie niż to jest na projekcie.takie szare,mysie wg mnie rewelacji nie ma. Co do reszty czyli zmiany aranżacji,kontakt z budowlańcami itp. to oceniam bardzo pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.14, 19:22 ooo! kurcze.. szkoda tych okien ;) pozdrowienia z piętra piątego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Rezone IP: 5.172.252.* 28.03.14, 21:47 Może z całością nie będą wyglądały tak źle :-) tak czy inaczej już się nie mogę doczekać odbioru kluczy :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 31.03.14, 18:44 Hej. Utworzyłąm na Facebooku stronę społeczności "Złotopolska 3/5". Pomyślałam, że skoro jest nas już więcej to fajnie by było się trochę poznać, coś o sobie dowiedzieć lub wymienić doświadczeniami. Jestem z natury społeczniarą i bliskie sa mi wszelkie inicjatywy społeczne a skoro kupiliśmy mieszkania w "nad sobą" lub "pod sobą" lub zupełnie "koło siebie" to może uda nam sie stworzyc fajne miejsce do mieszkania gdzie będzie nam się wszystkim po prostu dobrze mieszkać. No ok.. nie wszystkim.. zawsze znajdą się jacyś malkontenci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Istarid Re: Rezone IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.14, 21:04 Coś nie mogę wyszukać tej twojej grupy a chętne dołącze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia 58 Re: Rezone IP: *.subscribers.sferia.net 01.04.14, 21:21 Ja też się chętnie do Państwa przyłączę. Może zrobimy wspólnego grila? W najbliższy weekend będę oglądała local więc może się wtedy zapoznamy? Mój konkubent zrobił pyszny bimberek, więc wezme jakby ktoś miał ochotę i Pan Karol może łyknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.14, 22:22 Spróbujcie tak: www.facebook.com/pages/Forum-mieszka%C5%84c%C3%B3w-ulZ%C5%82otopolska-35-Rezone/1398603047079695?ref=ts&fref=ts Wystarczy też wpisać w wyszukiwarkę fb: "Forum mieszkańców Złotopolska 3/5". Jeśli by nie chciało działać to przypatrzę się ustawieniom. Nie robiłam tego nigdy wcześniej, więc mogłam się gdzieś pomylić i źle kliknąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 04.04.14, 14:18 Gosia 58 - na razie chyba za bardzo nie ma potencjału do zrzeszania ;) ale chęci liczą się naj bardziej :D zaproszamy na formum na FB ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 04.04.14, 14:20 Drodzy! mam jakiś lekki problem ze stroną na facebooku. Wiem, ze tam łatwo nie da się jej znaleść, mimo tego, że wszystkie ustawienia są włączone na "Publiczne" to jakoś nie da się nas wykuszać w wyszukiwarce. Obiecuje tym się zająć. pozdrawiam, inez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 04.04.14, 14:59 Istarid: udało Ci się nas znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inez Re: Rezone IP: *.ncbr.gov.pl 04.04.14, 15:18 i już zupełnie ostatnie info na teraz: dla tych co mają czas/chęć zaprazam na spotkanie 9-go kwietnia na spotkanie w Domu Kultury Zacisze. Będzie o budowaniu sąsiedztwa (również w kontakście współpracy z instytucjami). inicjatywysasiedzkie.pl/ pzdr, inez Odpowiedz Link Zgłoś
tanitazaitceva Re: Rezone 04.12.18, 12:47 Projektowanie wnętrz, projekty pod klucz, profesjonalne biuro projektowe, architekci z pasją!tz-interior.com/ Odpowiedz Link Zgłoś