Dodaj do ulubionych

Żoliborz Nowy vs. Artystyczny

IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.13, 17:18
Która z lokalizacji jest lepsza? Jakie są ceny na Artystycznym? Tak, wiem, po 9-10 tys. za metr w najlepszych mieszkaniach tej sterty kartonów po pizzy w centrum osiedla, ale pytam o _realne_ ceny w normalnych mieszkaniach?
Obserwuj wątek
    • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Żoliborz Nowy vs. Artystyczny IP: *.jmdi.pl 02.08.13, 23:24
      Ceny wyjściowe są ogromne, ale po negocjacjach już bardziej przyzwoite:)
      Szczegóły na priv: www.negocjatornia.pl
      • Gość: sas Re: Żoliborz Nowy vs. Artystyczny IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.13, 11:07
        koleś, przestań spamować bo to jest denerwujące. Chcesz zabrać głos to napisz jaka jest cena do osiągnięcia
        • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: Żoliborz Nowy vs. Artystyczny IP: *.jmdi.pl 03.08.13, 22:56
          Proszę bardzo...w przypadku Dom Development większego rabatu jak 15% od ceny wyjściowej mieszkania na dzień dzisiejszy nie jestem wstanie załatwić. Więc rewelacji nie ma.
    • Gość: Jacek Re: Żoliborz Nowy vs. Artystyczny IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.13, 13:23
      Ja czekam na rozwój Artystycznego. Prowadziłem już wstępne rozmowy, jedyne biuro sprzedaży bez typowych naganiaczy. Poza tym sama inwestycja najbardziej prestiżowa, na Rydygiera nie wiadomo jak to się rozwinie... a tutaj wszystko jasne, jest plan miejscowy, duże gwarantowane odległości miedzy blokami, przestrzeń dla życia. Martwi mnie tylko dojazd do centrum, ale jest o niebo bliżej niż np. z Bemowa, a w centrum wszystko znacznie droższe i nie na moją kieszeń.
      • Gość: dd czy ty gosciu piles czy cpales ??? IP: *.play-internet.pl 09.08.13, 23:10
        wedlug ciebie ta inwestycja jest prestizowa ?????????????????????????
        to gdzie ty do tej pory mieszkales jezeli uwazasz to za prestiz ???

przestan cpac i pic to wowczas od razu zobaczysz
        - tory kolejowe
        - zajezdnie MPO
        - cmentarz
        tu juz nie ma mowy o jakimkolwiek prestizu

jak do tego do
        - tandetne budownictwo
        - 70-80% mieszkan malych lub bardzo malych ukierowanych na raczej slabo sytupwanych klientow

to wowczas przestaniesz pisac glupoty na btemat prestizu

Prestizowa inwestycja DD to tylko i wylacznie Opera i Kruczkowskiego reszta to srednia lub niska polka, ta na "zoliborzu" (z zoliborzem to nie ma nic wspolnego) to jest akurat niska polka

• Gość: facet z ręcznikiem Re: czy ty gosciu piles czy cpales ??? IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.08.13, 23:27
          > wedlug ciebie ta inwestycja jest prestizowa ?????????????????????????
          > to gdzie ty do tej pory mieszkales jezeli uwazasz to za prestiz ???

gościu pracowicie pozycjonuje inwestycję jako "prestiżową i jednocześnie dostępną", a ty się wtrącasz i przeszkadzasz mu w robocie. Pomyśl tylko, jaki muszą mieć teraz mobbing w biurach sprzedaży i jakie perspektywy na przyszłość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka