Dodaj do ulubionych

Edbud - Kabaty

IP: 192.168.100.* 28.03.02, 15:45
Czy ktos kupil mieszkanie przy Dembego na Kabatach albo budowal cos z Edbudem i
moze cos o nich powiedziec? Warto w to wchodzic?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: Edbud - Kabaty IP: *.centertel.pl 02.04.02, 17:06
      ja kupilam i mam nadzieje ze to dobry wybor, zbudowali kilka budynkow w tym
      jeden obok ul Dembego bo na ul. Zaruby - mozna poogladac, standard pewnie taki
      jak u wiekszosci deweloperow czy spoldzielni a jesli chodzi o terminowosc to na
      razie ok. dom rosnie...
    • Gość: Johnny Re: Edbud - Kabaty IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 10.04.02, 16:44
      Ja też się przymierzam do tej inwestycji i też jestem ciekaw informacji o tej
      firmie
      • Gość: Diesel Re: Edbud - Kabaty IP: *.man.polbox.pl 10.04.02, 18:30
        Zamierzaliśmy kupić mieszkanie na Bolkowskiej (Górce) - mieliśmy na oku
        mieszkanie (podobno było zarezerwowane dla innego klienta, ale opóźniał się z
        wpłatą pieniędzy i w biurze kobieta powiedziała nam, że jest to mieszkanie do
        kupienia - kilkakrotnie prosiliśmy o sprawdzenie, czy jest nadal wolne),
        oglądaliśmy je (razem z pracownicą Edbudu, jako wolne), nawet ustaliliśmy z
        prezesem terminarz wpłat (pisma, faksy itp). Zaczeliśmy załatwiać wszystko w
        banku w sprawie kredytu, poręczenia, żyrantów itp, dzień przed wpłatą
        pierwszych pieniędzy zadzwoniła pani, że to oglądane mieszkanie jest już
        kupione i ona proponuje nam 50 metrowe (zamiast 80 m) oraz zaprasza (jak było
        wcześniej umówione) do wpłaty pierwszej bezzwrotnej ołaty rezerwacyjnej (1500
        zł). Jednym zdaniem skandaliczne traktowanie klienta - klimat spółdzielni i
        numerów z mieszkaniami z Alternatywy 4.

Budują chyba nieżle, chociaż czasami bez sensu (na Bolkowskiej) - balkony na
        parterze na wyskości gruntu, bardzo mała odległośc pomiędzy budynkami - można
        zaglądac spokojnie sąsiadom do talerza i do tego wielkie tarasy na I piętrze
        (dachy sklepów z parteru), gdzie człowiek czuje się jak na stadionie (albo
        patelni).

Ja się zamierzam trzymać od tej firmy z daleka!!!
        • Gość: Diesel Edbud - trzymam się z daleka !!! IP: *.man.polbox.pl 10.04.02, 18:32
          Jeśli chcesz przeczytać coś o traktowaniu klientów przez Edbud przeczytaj mój
          poprzedni list z tytułem RE Edbud - Kabaty z 10.04.2002

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka