Gość: koko IP: 192.168.100.* 28.03.02, 15:45 Czy ktos kupil mieszkanie przy Dembego na Kabatach albo budowal cos z Edbudem i moze cos o nich powiedziec? Warto w to wchodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Edbud - Kabaty IP: *.centertel.pl 02.04.02, 17:06 ja kupilam i mam nadzieje ze to dobry wybor, zbudowali kilka budynkow w tym jeden obok ul Dembego bo na ul. Zaruby - mozna poogladac, standard pewnie taki jak u wiekszosci deweloperow czy spoldzielni a jesli chodzi o terminowosc to na razie ok. dom rosnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Re: Edbud - Kabaty IP: *.pbk.pl / 10.0.126.* 10.04.02, 16:44 Ja też się przymierzam do tej inwestycji i też jestem ciekaw informacji o tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diesel Re: Edbud - Kabaty IP: *.man.polbox.pl 10.04.02, 18:30 Zamierzaliśmy kupić mieszkanie na Bolkowskiej (Górce) - mieliśmy na oku mieszkanie (podobno było zarezerwowane dla innego klienta, ale opóźniał się z wpłatą pieniędzy i w biurze kobieta powiedziała nam, że jest to mieszkanie do kupienia - kilkakrotnie prosiliśmy o sprawdzenie, czy jest nadal wolne), oglądaliśmy je (razem z pracownicą Edbudu, jako wolne), nawet ustaliliśmy z prezesem terminarz wpłat (pisma, faksy itp). Zaczeliśmy załatwiać wszystko w banku w sprawie kredytu, poręczenia, żyrantów itp, dzień przed wpłatą pierwszych pieniędzy zadzwoniła pani, że to oglądane mieszkanie jest już kupione i ona proponuje nam 50 metrowe (zamiast 80 m) oraz zaprasza (jak było wcześniej umówione) do wpłaty pierwszej bezzwrotnej ołaty rezerwacyjnej (1500 zł). Jednym zdaniem skandaliczne traktowanie klienta - klimat spółdzielni i numerów z mieszkaniami z Alternatywy 4. Budują chyba nieżle, chociaż czasami bez sensu (na Bolkowskiej) - balkony na parterze na wyskości gruntu, bardzo mała odległośc pomiędzy budynkami - można zaglądac spokojnie sąsiadom do talerza i do tego wielkie tarasy na I piętrze (dachy sklepów z parteru), gdzie człowiek czuje się jak na stadionie (albo patelni). Ja się zamierzam trzymać od tej firmy z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diesel Edbud - trzymam się z daleka !!! IP: *.man.polbox.pl 10.04.02, 18:32 Jeśli chcesz przeczytać coś o traktowaniu klientów przez Edbud przeczytaj mój poprzedni list z tytułem RE Edbud - Kabaty z 10.04.2002 Odpowiedz Link Zgłoś