Gość: mailf IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.14, 21:50 Witam, zastanawiamy się nad kupnem mieszkania w tej inwestycji jakie są wasze opinie o deweloperze i tej inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niitka1 Re: kstrus Morcinka 3 07.02.14, 13:05 my zdecydowalismy się na mieszkanie w tej inwestycji. Co do opiniii... to wyjdzie "w praniu". odnośnie developera - siostra kupiła od niego mieszkanie w siedlcach i do dnia dzisiejszego jest wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMB Re: kstrus Morcinka 3 IP: 109.206.209.* 16.02.14, 16:37 Ja też rozważam zakup mieszkania w tej inwestycji. Póki co w internecie nie ma za dużo dyskusji na ten temat, albo ja nie mogę znaleźć... Szkoda, bo jestem ciekawy opinii innych ludzi i informacji np. na jakie można liczyć upusty od cen cennikowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rookie Re: kstrus Morcinka 3 IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.14, 20:18 Ja też kupiłem mieszkanie w tej inwestycji A2, a może z uwagi na brak zimy oddadzą nam mieszkania wcześniej?:D W tej chwili ciężko coś powiedzieć o jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMB Re: kstrus Morcinka 3 IP: 109.206.209.* 17.02.14, 20:48 A zdradzisz coś na temat upustów od cen cennikowych? Opuścili Ci coś czy nie za bardzo chcieli negocjować cen cennikowych? Odpowiedz Link Zgłoś
niitka1 Re: kstrus Morcinka 3 18.02.14, 09:30 Negocjować zawsze warto :) Nam zależało na przesunięciu płatności - na czas odbioru miesszkania. więc już tacy skorzy do upustów nie byli - ale na pewno kilka procent można wynegocjować - co przy takich kwotach jest całkiem znaczącą sumą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMB Re: kstrus Morcinka 3 IP: 109.206.209.* 08.03.14, 16:48 Podpisałem umowę rezerwacyjną póki co i zastawiam się jeszcze czy się decydować... Słyszałem, że w budynku C na parterze ma być Biedronka. I tu pojawiają się moje wątpliwości. Bo jak wiadomo taki duży i popularny supermarket będzie generował sporo hałasu. Podobno jest to szczególnie uciążliwe rano, ponieważ ok. 5:30 zwykle zaczynają się dostawy. Jest też pytanie z której strony będą dostawy dla tej Biedronki? Wjazd do garażu podziemnego jest od ul. Żołnierzy Wyklętych, ale chyba dostawcze samochody tam nie wjadą? Więc jakoś inaczej będą musieli zaopatrywać tą Biedronkę? Tylko jak? Bo ja bym bardzo nie chciał żeby to się działo akurat pod moim oknem :) Odpowiedz Link Zgłoś
virgoo3 Re: kstrus Morcinka 3 08.02.15, 22:18 My też zastanawiamy się nad zakupem mieszkania na Morcinka, bo maja fajne mieszkania w MDM. A przede wszystkim fajna lokalizacja. Ciężko tylko znaleźć w siecie coś na temat tego dewelopera. Może ktoś z Was kupił od niego rok lub dwa lata temu mieszkanie i mógłby napisać jak wygląda z nimi współpraca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkill411 Re: kstrus Morcinka 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.14, 11:12 Witam, Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy przy kredycie proszę o info na doradca411@gmail.com nie pobieram od nikogo kasy za doradztwo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mel89 Re: kstrus Morcinka 3 19.01.15, 13:56 Witam, Poproszę również informacje na maila: kupie.mieszkanie2015@gmail.com na temat tej inwestycji. Jaki jest standard wykończenia, informacje na temat czynszu, wspólnoty/spółdzielni? Co to znaczy, że osiedle nie będzie w pełni zamknięte? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inproro Interiors Re: kstrus Morcinka 3 IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.14, 14:02 Witam serdecznie Wszystkich Państwa, Reprezentuję firmę Inproco. Świadczymy kompleksową usługę remontową dla klientów indywidualnych oraz deweloperów : wykończenia pod klucz, projektowanie oraz wykonawstwo mebli na wymiar , projektowanie wnętrz mieszkalnych oraz biurowych , wizualizacje 3D. Proponuję Państwu nasze usługi oraz współpracę. Jest wiele powodów, dla których warto wybrać firmę Inproco na wykonawcę Państwa projektów. • Wygoda: Firma Inproco zapewnia Klientom stały dostęp do aktualnych informacji dotyczących postępu prac. A wszystko to nie wychodząc z domu i korzystając z jednego źródła kontaktu. • Spokój: Gwarantujemy wykonanie projektu zgodnie z najwyższym standardem oraz w określonym limicie czasu i środków finansowych zgodnie z projektem. • Jakość: Jakość oferowanych przez nas usług dotyczy zarówno wykorzystywanych materiałów, jak również wykonawstwa, a ponadto odznacza się najwyższym standardem i konkurencyjnymi cenami. • Ekspertyza: Decydując się na firmę Inproco uzyskasz połączone doświadczenie ekip wykonawczych oraz architektów, a wszystko to w zasięgu jednego telefonu. Pod względem cen jesteśmy bardzo konkurencyjni, zarówno w przypadku prac wykończeniowych jak również projektów, wizualizacji. Istnieje możliwości zaprojektowania oraz wykonania mebli, jak również remontu / wykończenia pojedynczych pomieszczeń. Z nami mają Państwo możliwości zakupu spersonalizowanych, designerskich grzejników firmy LuxRad z 10% rabatem. Na życzenie mogę dosłać referencje naszych klientów. Pozostaję w kontakcie i liczę na nawiązanie współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwomaz Re: kstrus Morcinka 3 07.09.14, 20:16 alio....czy jakies nowe opinie na temat dewelopera i jego inwestycji na Morcinka... Odpowiedz Link Zgłoś
niitka1 Re: kstrus Morcinka 3 09.09.14, 10:55 póki co mieli "pomyłkę" w ofercie i prospekcie informacyjnym - i niestety osiedle nie będzie w całości zamknięte. i biedronka podobno wycofała się z rozmów - więc nie wiadomo co będzie w lokalu usługowym. to tyle. robota wre więc my czekamy na zakończenie budowy i odebranie kluczy - podobno żadnych opóźnien na ten moment nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
annsiem Re: kstrus Morcinka 3 20.11.14, 10:54 Hej - jeśli możesz niitka1 napisz do mnie na maila niebieska.roza@wp.pl - poważnie przymierzamy się do zakupu mieszkania w tej inwestycji i mam kilka pytań :) dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
annsiem Re: kstrus Morcinka 3 20.11.14, 10:56 Sorki - źle podałam maila - chodziło o adres niebieska-roza@wp.pl :) jeszcze raz przepraszam,ale coś mi się źle wpisało. Dzięki za kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
virgoo3 Re: kstrus Morcinka 3 08.02.15, 22:20 My też zastanawiamy się nad zakupem mieszkania na Morcinka, bo maja fajne mieszkania w MDM. A przede wszystkim fajna lokalizacja. Ciężko tylko znaleźć w sieci coś na temat tego dewelopera. Może ktoś z Was kupił od niego rok lub dwa lata temu mieszkanie i mógłby napisać jak wygląda z nimi współpraca? Odpowiedz Link Zgłoś
mufffa Re: kstrus Morcinka 3 09.02.15, 22:37 Jak tak pilnuje, żeby nic nie było , coś musi być na rzeczy.... Odpowiedz Link Zgłoś