Gość: jac IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.04, 21:25 Hi! Czy moze wiecie cos o ofercie nowych segmentow w okolicach Piaseczna? Dzieki z gory za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-nie-ja Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec 26.08.04, 08:45 Pod Piasecznem buduje Sedno (o ile sie nie myle miejscowosc nazywa sie Jastrzebie), wydaje mi sie, ze w Piasecznie buduje tez KlinkierBud (osiedle nazywa sie Holenderka). Jezeli masz dostep to zajrzyj do wczorajszego dodatku GW Nieruchomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.acn.waw.pl 30.08.04, 14:17 w Piasecznie segmenty bedzie budowac tez Arche Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 213.17.227.* 07.03.05, 13:09 W Piasecznie jest są super segmenty na osiedlu holenderskim - elewacja bajka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merenge Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.05, 18:07 Dzięki za rady. Całe szczęście, że gdy po kilkudziesieciu telefonach udało Mi się w końcu dodzwonić do Guru sprzedaży Klinkierbudu, to byłem już święcie przekonany z jakim developerem mam do czynienia. Po prezentacji odniosłem wrażenie, że delikwent sprzedaje szeregówki wg zasady "trzymaj mur lecę po pieniądze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tango1 Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.nestle.pl 27.10.04, 11:21 wczesniej, w Mysiadle będzie budował multi-hekk Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec 07.03.05, 17:18 Poczytaj wątki o ofiarach multi-hekk. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec 07.03.05, 17:25 a konkretnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=16892499 powyżej przykład podobno "pozytywny" Poszukaj wątków o Arkadii Multi-hekk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.chello.pl 10.04.05, 13:56 W Józefosławiu k/Piaseczna wybudowała kilka ciekawych osiedli Willanowa- Julianowska i dalej planuje kolejne osiedle wejdź na stone www.willanowa.com.pl Polecam ciekawa architektura, pełne wykończenie pod klucz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudi Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.04.05, 15:08 Paweł W., zapewne, zapomiał dodać, że Willanowa-Julianowska jest baaaaaaaardzo akustyczna!!!!Poza tym ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł W. Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.chello.pl 10.04.05, 15:38 Trzeba pojechać obejrzeć:):) i ....zakupić:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzynio Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.chello.pl 10.04.05, 21:00 Julianowska 48, developer Eko-Bud, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 17:30 Tak EKO-BUD popytajcie mieszkańców na Julianowskiej nr 46 co sądzą o tym developerze... Bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzynio Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.chello.pl 20.04.05, 21:16 coś może wiesz na temat tej firmy? Rozważam współpracę z tym developerem (drugi to Sedno), rozmawiałem z dmowa sąsiadami właśnie na julianowskiej 46 i nie psioczą na ten Eko Bud. podpisałes się Mieszkaniec - czy znazy to, że tam mieszkasz? napisz, każda uwaga będzie dla mnie cenna, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 217.153.87.* 21.04.05, 07:30 moaj kuzynka mieszka na julianowskiej i twierdzi,ze jedyna zaleta tego domu to byla cena,reszta to same wady ,a developer jest strasznie spoznialski, osiedle kuropatwy spoznione jest o jakies dwa lata :(, no i standard... pomiajajac odczucia estetyczne,ale te szergi przy julianowskiej to wygladaja jak bunkry z najmniejszymi ogrodkami jakie w zyciu widzialam:( to tyle ode mnie pozdr p.s. za to w sednie jest ok,ale teraz nie buduja zadnych szeregow, tylko mieszkania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 83.238.161.* 04.05.05, 17:28 Pytałam kilku osób, i z tego co mówią, to raczej wszysko jest OK. Dwóch z nich było nawet bardzo zadowolonych - dostali segmenty w zamian za mieszkania i mówią, że lepszego interesu w życiu nie zrobili. Szczerze mówiąc sami mnie namawiali na zakup w EKO-BUDzie. Ale podobno jest na tym osiedlu taki jeden pieniacz, co to niczym innym sie w życiu nie zajmuje, tylko donosy pisze. Wszysce mają go serdecznie dosyć, bo wszystkim zatruwa życie. Przy zakupie domu najlepiej wysłuchać opinię z tylu źródeł ile się da, nie brać pod uwagę opinii pojedynczych ludzi, którym żółć zalała już gałki oczne. A najlepiej to chyba zapytać też u samego źródła. Ja jestem Zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec 21.04.05, 21:06 a gdzie jest forum sedna...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 217.153.20.* 22.04.05, 09:00 w Piasecznie www.kandro-2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 213.17.227.* 22.04.05, 12:52 ja tez jestem zaiteresowana segmentami w okolicach Piaseczna, dowiadywalam się w firmie KLINKIER BUD o os. Holenderskie. Moim zdaniem tam jest najlepsza oferta jeśli chodzi własnie o tego typu inwestycje, najważniejsze że można już je obejrzeć od środka gdyż inwestycja już jest zakończona, a elewacja naprawde jest piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 14:23 Witaj Haniu , Wejdź sobie na forum Klinkier-Bud'u albo porozmawiaj z WIELKIM SZEFEM tej firmy Panem niejakim Penconkiem ... i dopiero wtedy podejmij decyzję!! Radzę dobrze spytaj mieszkańców co sądzą o PAnu Pencokce , najlepiej tych z bloku przy ul.Bema - to też ich wykonawstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 81.210.21.* 23.04.05, 17:26 Ja również jestem zainteresowana segmentem i też dowiadywałam się w Klinkierbudzie. Całkiem mi się to podobał, ale zaintrygowały mnie Wasze uwagi. Proszę podajcie mi gdzie jest forum Klinkierbudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 83.238.161.* 04.05.05, 17:17 ja również rozglądałam sie za kupnem domu w okolicach Piaseczna. Chyba zdecyduje sie na EKO-BUD. Rozmawiałam z mieszkancami przy Julianowskiej 46 i Kuropatwy - wszyscy potwierdzają, że za tą cenę dostali tak naprawdę dużo w porównaniu do innych developerów. Co do Kuropatwy to znam temat z pierwszej reki i tam EKO-BUD wywiazal sie z terminu budowy domow, przeciagnely sie tylko prace zwiazane z wykonaniem mediow, a dokladnie drogi wewn. i ogrodzenia. Ale przeciez to chyba nie tragedia, biorac pod uwage, ze inni po 2 latach od wpłacenia wszystkich pieniedzy nie widzą nawet gołych ścian. To co mnie przekonuje, to to że EKO-BUD daje od razu własność działki i to, że jako firma nie bierze kredytów na budowe (wiem, bo to sprawdzilam). Przynajmniej moge miec spokojny sen, ze na koniec budowy nie dopadna mnie dodatkowe koszty, albo że byc moze nie będę miala przepisanej własności. Co do jakości - to mam swojego inspektora nadzoru, który po prostu nie podpisze protokołu odbioru prac, jeśli coś będzie nie tak. Uważam, że jest to bardzo uczciwe i bezpieczne. Ogólnie mówiąc wolę budować dom, bo wtedy widzę jaka jast jakość poszczególnych etapów - w Klinkierbudzie tak naprawdę mogę kupić kota w worku, bo kto wie co jest pod elewacją? Poza tym, jeżeli całe osiedle jest wybudowane, a oni sprzedali tylko kilka domów to oczym to świadczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:06 OK jeżeli podjęłaś decyzję , gratuluję! Oby wszystko było dobrze... Hmm spytaj się o Eko-buD na osiedlu przy ul.Bema w Piasecznie ( wybudował przy klinkierbudzie) oraz popytaj dokładnie mieszkańców z Julianowskiej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merusia Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.catv.net.pl 05.05.05, 19:02 jakto , nie spozinili sie z osiedlem kuropatwy, przeciez jeszcze nie jest skonczone??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:24 Polecam firmę Sedno oraz Iwa-invest budują obecnie w Mysiadle. Niezły jest także PYZEL DEVELOPERS - budują teraz w Józefosławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: 83.238.161.* 09.05.05, 14:40 chyba nie mówisz o TYM Sednie, przecież z winy ich wykonawstwa (chodziło chyba o brak wentylacji) spaliło się czy zaczadziło w domach budowanych przez nich kilku ludzi!!! mi jeszcze życie miłe - jak najdalej od Sedna. ale lwa-invest? co to takiego i gdzie budują? masz moze jakies dokladniejsze dane? Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec 16.06.05, 10:34 chyba bredisz, znam ta sprawe z pierwszej reki - poprostu ludzie to debile i zabudowuja te brzydkie piece,i montuja wentylatory czego robic nie wolno!!! a w dodatku mozna by zainwetowac 150 zloty w czujki "antyczadowe" i nie bylo by tragedii!!!! a sedno to bardzo rzetelny i uczciwy developer - trudno mi wskazac rownie w porzadku developera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Gdzie buduja nowe segmenty w okolicach Piasec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:01 hMM czy EKo-bud wykonuje dla Klinkier-budu to nie wiem ,ale z pewnością EKo-Bud budował segmenty przy ul.Bema w Piasecznie. O ile się orientuję ,to tam też dochodziło do dużych opóźnień w wykonastwie i nie wszyscy ich klienci byli zadowoleni z tej firmy. Mieszkaniec Odpowiedz Link Zgłoś