Dodaj do ulubionych

Albothyl proszę o pomoc

06.01.12, 20:04
Zaczęłam lekko krwawić z pochwy(chyba) taką "żywą" krwią taką czerwoną.Niewiele tyle co na papierze i wkładce.Teraz długi weekend.Wiem że kiedyś na takie brązowe upławy ginek przepisał mi albothyl.Przeczytałam w ulotce że działa na uszkodzenia,otarcia itp.jak myślicie mogę sobie coś takiego zaaplikować? Do gina tak szybko się nie dostanę a chciałabym uniknąć czegoś gorszego
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Albothyl proszę o pomoc IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 06.01.12, 20:26
      Brązowe upławy to nie jest krwawienie "żywą krwią". Jakie jest prawdopodobieństwo, że to okres ?
      • agusin14 Re: Albothyl proszę o pomoc 06.01.12, 20:50
        Okres miałam 24 grudnia normalnie 5 dni. wiem że brązowe upławy to nie to samo co mam teraz,stąd moje pytanie.Teraz ta krew jest bardzo czerwona taka jak z rany
        • doral2 Re: Albothyl proszę o pomoc 06.01.12, 22:07
          a długo już masz te "krwawienie"?
          bo jak od dzisiaj, to wyluzuj i nie aplikuj sobie niepotrzebnie albothylu, bo więcej sobie namieszasz niż pomożesz.
          plamienia, krótkie krwawienia śródcykliczne są dość częste i nie ma co włosów z głowy rwać.
          • agusin14 Re: Albothyl proszę o pomoc 06.01.12, 22:12
            Zaczęło się lekko wczoraj wieczorem,ale przez noc i do dzisiaj wieczora do ok 18 nie miałam nic tylko taki lekko różowawy śluz.Teraz nie wiem czy to z nerwów leci więcej właśnie takiej czerwonej "żywej" krwi.Panikuję bo nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło.Nie biorę tabletek, w ciązy też nie jestem.Co to może być?
            • doral2 Re: Albothyl proszę o pomoc 07.01.12, 17:46
              plamienie śródcykliczne, normalka.
              nie umiera się od tego.
    • berta-death Re: Albothyl proszę o pomoc 06.01.12, 20:45
      Zgaduj zgadula. Jak jesteś pewna, że to ta sama dolegliwość z jaką miałaś wcześniej do czynienia, to próbuj. Tak czy owak w pn idź do jakiegoś lekarza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka