Dodaj do ulubionych

Uwaga na agencję AD Drągowski

23.07.14, 23:19
Witam, przestrzegam wszystkich przed tą agencją a już wyjątkowo przed jedną z jej pracownic p. Marią Kłos. Całkowity nieprofesjonalizm! Wciskanie umowy na niebagatela 2,9%, zero rzeczowej pomocy, dodatkowo niemiła i niekulturalna osoba! Uważajcie Państwo, gdyż łatwo być przez nich oszukanym!
Obserwuj wątek
    • piotr.de1 Re: Uwaga na agencję AD Drągowski 15.05.15, 20:30
      Witam, również przestrzegam. W sposób bezczelny łamią warunki umowy. Wystawiają oferty sprzedazy mieszkania poniżej ceny ustalonej z właścicielem i jeszcze udaja głupiego. Okropna firma. Działaja na szkodę Klienta zamiast mu pomagać.
    • mila_45 Re: Uwaga na agencję AD Drągowski 13.06.18, 22:01
      Absolutnie NIE POLECAM. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM!
      Z pozycji Kupującego. W dniu dzisiejszym, w środę, tuż przed godz. 21:00 licencjonowany pośrednik biura AD. Drągowski (nr licencji 6253) doprowadził do rozpadu transakcji, która miała mieć miejsce jutro. Jak do tego doszło? Popołudniu otrzymałam maila z projektem umowy przedwstępnej, którą przejrzałam i naniosłam uwagi. Nikt wcześniej nie uzgodnił ze mną warunków kupna sprzedaży, chociaż ofertę na mieszkanie złożyłam w miniony czwartek. Przed podpisaniem umowy chciałam jeszcze raz zobaczyć to mieszkanie, ale okazało się, że nie ma takiej możliwości, dopóki właścicielka mieszkania nie zapozna się z moimi uwagami do umowy. Jaki związek ma jedno z drugim? Tego pośrednik nie umiała mi wytłumaczyć. Dlaczego uniemożliwiła mi ponowne obejrzenie mieszkania, które widziałam tylko raz? Dlaczego nie okazano mi (mimo moich próśb) żadnych dokumentów potwierdzających prawo własności, zaświadczenie ze Spółdzielni itp., ale oczekiwano,że ślepo przystąpię do umowy za 240000 plus ponad 6 tysięcy prowizji dla aroganckiego pośrednika? Nie było wyjścia. Odmówiłam współpracy z tą Panią a ona nie próbowała ratować rozpadającej się transakcji. Cóż. Widocznie moje marne 6 tysięcy oraz drugie tyle od Sprzedającego nie stanowią dla Pani żadnej straty. A można było tyle zarobić w tydzień, gdyby szanowało się klienta.
    • arekmarek56 Re: Uwaga na agencję AD Drągowski 06.04.20, 10:48
      Nie wiem skąd te informacje, ale u mnie nigdy tego typu sytuacje się nie zdarzyły, miałem dobre relacje zarówno z szefostwem jak i resztą współpracowników.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka