IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:14
Mam ochotę otrzymać dziś jakiś prezent, kto idzie do sklepu, niech dopisze na
liście zakupów: prezent dla magnolii.
A teraz do dzieła!
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:18
      Tez bym chcial...
      A jak nie dostane to dam...
      krm
      • Gość: magnolia Re: Prezencik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:19
        to możemy się zgrać: Ty dajesz, ja biorę
        i napiszę piękne podziękowania na forum, chcesz?
        • Gość: Ania Re: Prezencik IP: 213.25.124.* 12.10.01, 09:23
          Mogę w to wejść? Mogę dużo dać, ale też chcę trochę dostać i podziękować za to
          mogę też. Dobrze będzie? Pozdrwoionka, Ania
        • krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:27
          Chce powiedziec, ze jesli nie dostane prezenciku, to dam ...noge z Forum.
          Pojde sobie , bo dosc mam juz tego bezinteresownego , nijak nienagradzanego,
          bezwdziecznego dawactwa...nic tylko dawaj i dawaj. A tak zebym choc raz cos
          dostal. Nie mowie, ze zaraz cos wspanialego, wielkiego, ale tak zeby bodaj
          odrobinke... to nic i nic.
          Wciaz tylko daj Krzys i daj. Gdybyscie to uslyszeli! Gdybyscie to zobaczyli!
          Napewno komus serce by zmieklo i wreszcie cos bym dostal...poza kopami
          oczywiscie.
          .... Nie wyglupiam sie , ale przestalo padac i robi sie podobnie jak u
          Swidery....
          no to juz nie musze wiecej dostawac. Teraz pewnie znow przyjdzie dawac...
          krm
          • Gość: magnolia Re: PrezencikKrzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:30
            Ja więc coś Ci dam:
            małą radę (poradę oczywiście),
            uśmiechaj się dziś do nas forum tak jak Słońce uśmiecha się nad Krakowem, bo my
            (ja na pewno) uśmiecham się do Ciebie.
            • krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:35
              Taaaak, ale z trabka to dokuczc bylo komu?
              Wogole to przeciez nie o 12 tylko co godzine,
              i graja chlopaki, i czasem nieczysto, a co ja niby mam do ich grania?
              A Ty taka dobra i nagle mi mowisz , ze dobrze mi bo ...no wlasnie.
              Usmiecham sie jak zwykle i coraz jestem radosniejszy, bo zaczelo sie deszczem ,
              ale wydaje sie , ze jednak slonko sie przedrze...
              Pozdrawiam Cie serdecznie i trabkowo, puzoniasto i tubalnie
              Twoj pamietajacy klarnet krm
              • Gość: aniela Re: Prezencik IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:40
                wydaje mi się że dziś mamy imieniny anieli. czy to nie dobry pretekst do
                wyciągania ręki po cudze? :)
                • Gość: mag Re: Prezencik Aniela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:41
                  a Siooo!
                  z dala od mojego!

Wszystkiego najlepszego soplenizantkom!
              • Gość: magnolia Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:42
                To kiedy dyskretnie powiesz, czym się zajmujesz?
                A co dzieje się z Mariem?
                • Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:46
                  aha może wymieńmy się swoimi cv żeby nie było między nami niedomówień :)
                  • Gość: magnolia Re: Aniela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:48
                    dobrze, moj adres:
                    mag_nolia@poczta.gazeta.pl
                    • Gość: aniela Re: Aniela IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:51
                      aha mójadres tymczasowy: aniela@berdyczów.pl ;)
                  • hazir Re: Krzyyyyysiuuuuu! 12.10.01, 09:53
                    Mario dostał od Anieli worek taniego wina, w prezencie oczywiście i tak się
                    załatwił, że szkoda mówić.
                    • Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:55
                      to impossible jest :) nie mam w zwyczaju dawać :)pomawiasz mnie hazirze :)
                      • hazir Re: Krzyyyyysiuuuuu! 12.10.01, 09:59
                        Niemożliwe? sam widziałem jak wieczorkiem w pół zgięta osoba dźwigała wór pełen
                        butelek. Czy możliwe by były już puste?
                        • Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:00
                          bezskrzydła musiała to być osoba więc nei ja :) nie wpieraj mi :)
                    • krzysztof.r.m Re: Anieli 12.10.01, 10:00
                      Anieli maja podobno jak Judasze, co dnia imieninki!
                      Kazdy pretekscik jest dobry!
                      Po cudze siegac nie nalezy, ktoz lepiej wie jak Anieli.
                      Mowia tak Aniol to stroz, stroz to dozorca, dozorca to pieniadze,
                      wiec Aniol taki to moze byc Skarb. Skarbom, Aniolom grzesznym, Aniolom dobrym,
                      zszatanionym Aniolom sto lat!!!!!!!!!!!!!!!
                      Anieli naszej sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czego sobie zazyczy, byleby nie
                      siegac po cudze...
                      krm z usciskami
                      • Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:02
                        krmie- wzruszyłąm się, naprawdę :) dziękuję łzy ocierając.
                        • hazir Re: Anieli 12.10.01, 10:10
                          Ale się zapierasz.No! przyznaj się szybciutko i kara będzie mniejsza, może
                          jakąś odtrutkę Mario zażyje.
                          • Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:16
                            nie znam maria :) obcych nie truję :) nie bezinteresownie :)
                            • krzysztof.r.m Re: Raf 12.10.01, 10:21
                              Troche to nadaje sie do PLOTEK, ale cichutko powiem, ze slyszalem, ze to nie
                              worek wina z tym Mario...
                              Podobno otrzymane wino w wielkiej butli, upadlo mu na worek...
                              O konsekwencjach jeszcze niewiele wiem, ale ze zamilkl to prawda...
                              • Gość: aniela Re: Raf IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:23
                                aha 30 srebrników w kieszeni mi brzęczy więc przybliż mi tajemnicę maria to
                                sie podzielimy sprawiedliwie :)
                              • Gość: magnolia Re: Raf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 10:24
                                tak,,,olewa" to forum i nas wszystkich, a może nie wszystkich?,
                                pa!
                            • hazir Re: Anieli 12.10.01, 10:22
                              Teraz to nie znam! interesu nie mam. Kłamczuszka z Ciebie kłamczuszka.
                              • Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:24
                                sączysz jad w moim kierunku ?:)
                                • Gość: magnolia Re: Anieli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 10:25
                                  Jad też zamilkł
                                  • Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:26
                                    może w piątki ma wyjątki ? ;)
                                    • Gość: krm Re: prezentodawcom... IP: *.olsza.krakow.pl 12.10.01, 12:20
                                      I co sie dzieje?
                                      Juz po dwunastej, popoludnie i wieczor blizszy, a prezenciku, nie mowie
                                      prezentu, ale prezenciku...ani widze...
                                      Te pare cieplejszych slow?
                                      I to wszystko?
                                      A przeciez i tak poprzetykane mrozacymi wtretami. I co mam sobie biedaczek
                                      myslec?
                                      Oj nie wiem sam ladnie to czy nie?
                                      krm
                                      A ja juz planowalem smazyc te cieniutkie placki i w sreberka popakowac...
                                      i rozeslalbym poki pora...
                                      • Gość: Ania Niewdzięczny! IP: 213.25.124.* 12.10.01, 12:39
                                        Uff, przydźwigałam właśnie olej, mąkę, cukinię i własnoręcznie zrobiony dla
                                        Ciebie prezencik - fikuśny fartuszek kuchenny, a tu widzę, że Pan doczekać się
                                        nie mógł? Jakieś foszki niesforne, jakieś minki niezadowolone? Przecież sama
                                        robiłam, na to trzeba czasu.... To jak, smażymy? Ania
                                        • Gość: krm Re: Niewdzięczny! Aniu IP: *.olsza.krakow.pl 12.10.01, 12:42
                                          Smazymy !!!!!wybacz!!!!
                                          Juz tak nie bede.
                                          Poleze krzyzem albo proca,
                                          na plecach albo na brzuszku...
                                          zgoda?
                                      • Gość: m. Re: prezentodawcom... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 12.10.01, 14:11
                                        Krzys, zajrzyj do skrzynki;-)
                                        pozdr.
                                        m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka