Gość: magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:14 Mam ochotę otrzymać dziś jakiś prezent, kto idzie do sklepu, niech dopisze na liście zakupów: prezent dla magnolii. A teraz do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:18 Tez bym chcial... A jak nie dostane to dam... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Prezencik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:19 to możemy się zgrać: Ty dajesz, ja biorę i napiszę piękne podziękowania na forum, chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Prezencik IP: 213.25.124.* 12.10.01, 09:23 Mogę w to wejść? Mogę dużo dać, ale też chcę trochę dostać i podziękować za to mogę też. Dobrze będzie? Pozdrwoionka, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:27 Chce powiedziec, ze jesli nie dostane prezenciku, to dam ...noge z Forum. Pojde sobie , bo dosc mam juz tego bezinteresownego , nijak nienagradzanego, bezwdziecznego dawactwa...nic tylko dawaj i dawaj. A tak zebym choc raz cos dostal. Nie mowie, ze zaraz cos wspanialego, wielkiego, ale tak zeby bodaj odrobinke... to nic i nic. Wciaz tylko daj Krzys i daj. Gdybyscie to uslyszeli! Gdybyscie to zobaczyli! Napewno komus serce by zmieklo i wreszcie cos bym dostal...poza kopami oczywiscie. .... Nie wyglupiam sie , ale przestalo padac i robi sie podobnie jak u Swidery.... no to juz nie musze wiecej dostawac. Teraz pewnie znow przyjdzie dawac... krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: PrezencikKrzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:30 Ja więc coś Ci dam: małą radę (poradę oczywiście), uśmiechaj się dziś do nas forum tak jak Słońce uśmiecha się nad Krakowem, bo my (ja na pewno) uśmiecham się do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Prezencik 12.10.01, 09:35 Taaaak, ale z trabka to dokuczc bylo komu? Wogole to przeciez nie o 12 tylko co godzine, i graja chlopaki, i czasem nieczysto, a co ja niby mam do ich grania? A Ty taka dobra i nagle mi mowisz , ze dobrze mi bo ...no wlasnie. Usmiecham sie jak zwykle i coraz jestem radosniejszy, bo zaczelo sie deszczem , ale wydaje sie , ze jednak slonko sie przedrze... Pozdrawiam Cie serdecznie i trabkowo, puzoniasto i tubalnie Twoj pamietajacy klarnet krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Prezencik IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:40 wydaje mi się że dziś mamy imieniny anieli. czy to nie dobry pretekst do wyciągania ręki po cudze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Prezencik Aniela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:41 a Siooo! z dala od mojego! Wszystkiego najlepszego soplenizantkom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:42 To kiedy dyskretnie powiesz, czym się zajmujesz? A co dzieje się z Mariem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:46 aha może wymieńmy się swoimi cv żeby nie było między nami niedomówień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Aniela IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 09:48 dobrze, moj adres: mag_nolia@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Aniela IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:51 aha mójadres tymczasowy: aniela@berdyczów.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Krzyyyyysiuuuuu! 12.10.01, 09:53 Mario dostał od Anieli worek taniego wina, w prezencie oczywiście i tak się załatwił, że szkoda mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:55 to impossible jest :) nie mam w zwyczaju dawać :)pomawiasz mnie hazirze :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Krzyyyyysiuuuuu! 12.10.01, 09:59 Niemożliwe? sam widziałem jak wieczorkiem w pół zgięta osoba dźwigała wór pełen butelek. Czy możliwe by były już puste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Krzyyyyysiuuuuu! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:00 bezskrzydła musiała to być osoba więc nei ja :) nie wpieraj mi :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Anieli 12.10.01, 10:00 Anieli maja podobno jak Judasze, co dnia imieninki! Kazdy pretekscik jest dobry! Po cudze siegac nie nalezy, ktoz lepiej wie jak Anieli. Mowia tak Aniol to stroz, stroz to dozorca, dozorca to pieniadze, wiec Aniol taki to moze byc Skarb. Skarbom, Aniolom grzesznym, Aniolom dobrym, zszatanionym Aniolom sto lat!!!!!!!!!!!!!!! Anieli naszej sto lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I czego sobie zazyczy, byleby nie siegac po cudze... krm z usciskami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:02 krmie- wzruszyłąm się, naprawdę :) dziękuję łzy ocierając. Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Anieli 12.10.01, 10:10 Ale się zapierasz.No! przyznaj się szybciutko i kara będzie mniejsza, może jakąś odtrutkę Mario zażyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:16 nie znam maria :) obcych nie truję :) nie bezinteresownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Raf 12.10.01, 10:21 Troche to nadaje sie do PLOTEK, ale cichutko powiem, ze slyszalem, ze to nie worek wina z tym Mario... Podobno otrzymane wino w wielkiej butli, upadlo mu na worek... O konsekwencjach jeszcze niewiele wiem, ale ze zamilkl to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Raf IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:23 aha 30 srebrników w kieszeni mi brzęczy więc przybliż mi tajemnicę maria to sie podzielimy sprawiedliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Raf IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 10:24 tak,,,olewa" to forum i nas wszystkich, a może nie wszystkich?, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
hazir Re: Anieli 12.10.01, 10:22 Teraz to nie znam! interesu nie mam. Kłamczuszka z Ciebie kłamczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:24 sączysz jad w moim kierunku ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Anieli IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.10.01, 10:25 Jad też zamilkł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Anieli IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 10:26 może w piątki ma wyjątki ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: prezentodawcom... IP: *.olsza.krakow.pl 12.10.01, 12:20 I co sie dzieje? Juz po dwunastej, popoludnie i wieczor blizszy, a prezenciku, nie mowie prezentu, ale prezenciku...ani widze... Te pare cieplejszych slow? I to wszystko? A przeciez i tak poprzetykane mrozacymi wtretami. I co mam sobie biedaczek myslec? Oj nie wiem sam ladnie to czy nie? krm A ja juz planowalem smazyc te cieniutkie placki i w sreberka popakowac... i rozeslalbym poki pora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Niewdzięczny! IP: 213.25.124.* 12.10.01, 12:39 Uff, przydźwigałam właśnie olej, mąkę, cukinię i własnoręcznie zrobiony dla Ciebie prezencik - fikuśny fartuszek kuchenny, a tu widzę, że Pan doczekać się nie mógł? Jakieś foszki niesforne, jakieś minki niezadowolone? Przecież sama robiłam, na to trzeba czasu.... To jak, smażymy? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Niewdzięczny! Aniu IP: *.olsza.krakow.pl 12.10.01, 12:42 Smazymy !!!!!wybacz!!!! Juz tak nie bede. Poleze krzyzem albo proca, na plecach albo na brzuszku... zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: prezentodawcom... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 12.10.01, 14:11 Krzys, zajrzyj do skrzynki;-) pozdr. m. Odpowiedz Link Zgłoś