frania22 29.08.04, 19:09 Szukam kogoś, kto kupił już mieszkanie na Juliance Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz78 Re: Julianka W Piasecznie IP: *.crowley.pl 30.08.04, 09:29 Ja się zastanawiam nad kupnem ale się boje bo MULTI-HEKK ma kiepska opnię. Byłem ogladać teren pod osiedle ale jeszcze nic nie zrobiona i jak wplacić takiej firmie pieniądze. Może ty coś wiesz więcej o tym deweloperze. Odpowiedz Link Zgłoś
frania22 Re: Julianka W Piasecznie 30.08.04, 10:40 Dowiedz się vczy mają księge wieczystą, bo jak nie to nie ma szans na kredyt mieszkaniowy. Ogólnie wszyscy deweloperzy mają kiepską opinię, ale w Multi Hekku chodzi głównie o kiepską jakość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Julianka W Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 17:02 Na dzień dzisiejszy to mają problemy z własnością 2 działek, 23ego listopada ma być decyzja sądu. Sam się zastanawiam nad Julianką, na razie mam zarezerwowane mieszkanie (na razie niezobowiązująco... chyba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Julianka W Piasecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:37 Z informacji najnowszych wynika że sprzedadzą budowę innej firmie. Nie wiem jakiej. Info pochodzi od Pani z firmy Magnes z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQRYQ Re: Julianka W Piasecznie IP: *.aster.pl 08.12.04, 18:48 witam. ja co prawda nie mam zamiaru kupowac mieszkania w piasecznie bo wlasnie buduja mi je na ursynowie ale moge sie ustosunkowac do wypowiedzi. po pierwsze do watku maza78 to w dzisiejszych czasach kupujesz mieszkanie jeszcze na papierze szczegolnie male albo w atrakcyjnym miejscu. jak blok juz stoi to przewaznie zostaje kilka przebranych sztuk. co do firmy multi heek to widzialem ich inwestycje juz istniejace. jak dla mnie stawiaja bardzo gesto bloki nie ma swobody jedni drugim zagladaja w okna. po drugie z niektorych budynkow odpada tynk garaze zalewa woda. plusem jest napewno cena ale jak ktos ma prace w warszawie to wspolczuje dojazdow ulica pulawska . totalny horror. i to na tyle mojej opinii. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiusz Re: Julianka W Piasecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 02:27 jesli koniecznie chcesz w piasecznie i juz, to polecam osiedle "lech" - jedyne porzadnie zbudowane w tym miescie dojazdy do wawy ? ciezkie, ale mozliwe, polecam pociag, ktory dowozi Cie do centrum wawy w ok 30 minut jezeli samochod, to masz dodatkowo 1 godzine, czyli dziennie stracisz 2h30 do 3h na dojazdy niewatpliwym plusem jest rower w weekendy - czyli cale Lasy Chojnowskie przed Toba - mozesz przez 30km trasy nie spotkac jednego czlowieka i ubabrac sie w blocie po pachy - szczegolnie na wiosne w okolicach Losia w rezerwacie. Ogolnie polecam, jesli starczy Ci nerwow... Pzdrawiam, Klaudiusz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś