Dodaj do ulubionych

Julianka W Piasecznie

29.08.04, 19:09
Szukam kogoś, kto kupił już mieszkanie na Juliance
Obserwuj wątek
    • Gość: maz78 Re: Julianka W Piasecznie IP: *.crowley.pl 30.08.04, 09:29
      Ja się zastanawiam nad kupnem ale się boje bo MULTI-HEKK ma kiepska opnię.
      Byłem ogladać teren pod osiedle ale jeszcze nic nie zrobiona i jak wplacić
      takiej firmie pieniądze.
      Może ty coś wiesz więcej o tym deweloperze.
      • frania22 Re: Julianka W Piasecznie 30.08.04, 10:40
        Dowiedz się vczy mają księge wieczystą, bo jak nie to nie ma szans na kredyt
        mieszkaniowy. Ogólnie wszyscy deweloperzy mają kiepską opinię, ale w Multi
        Hekku chodzi głównie o kiepską jakość
        • Gość: jk Re: Julianka W Piasecznie IP: *.acn.waw.pl 17.11.04, 17:02
          Na dzień dzisiejszy to mają problemy z własnością 2 działek, 23ego listopada ma
          być decyzja sądu. Sam się zastanawiam nad Julianką, na razie mam zarezerwowane
          mieszkanie (na razie niezobowiązująco... chyba... ;)
          • Gość: xxx Re: Julianka W Piasecznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 16:37
            Z informacji najnowszych wynika że sprzedadzą budowę innej firmie. Nie wiem
            jakiej. Info pochodzi od Pani z firmy Magnes z Warszawy
            • Gość: QQRYQ Re: Julianka W Piasecznie IP: *.aster.pl 08.12.04, 18:48
              witam. ja co prawda nie mam zamiaru kupowac mieszkania w piasecznie bo wlasnie
              buduja mi je na ursynowie ale moge sie ustosunkowac do wypowiedzi. po pierwsze
              do watku maza78 to w dzisiejszych czasach kupujesz mieszkanie jeszcze na
              papierze szczegolnie male albo w atrakcyjnym miejscu. jak blok juz stoi to
              przewaznie zostaje kilka przebranych sztuk. co do firmy multi heek to widzialem
              ich inwestycje juz istniejace. jak dla mnie stawiaja bardzo gesto bloki nie ma
              swobody jedni drugim zagladaja w okna. po drugie z niektorych budynkow odpada
              tynk garaze zalewa woda. plusem jest napewno cena ale jak ktos ma prace w
              warszawie to wspolczuje dojazdow ulica pulawska . totalny horror. i to na tyle
              mojej opinii. pozdrawiam.
    • Gość: klaudiusz Re: Julianka W Piasecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 02:27
      jesli koniecznie chcesz w piasecznie i juz, to polecam osiedle "lech" - jedyne
      porzadnie zbudowane w tym miescie
      dojazdy do wawy ? ciezkie, ale mozliwe, polecam pociag, ktory dowozi Cie do
      centrum wawy w ok 30 minut
      jezeli samochod, to masz dodatkowo 1 godzine, czyli dziennie stracisz 2h30 do 3h
      na dojazdy

niewatpliwym plusem jest rower w weekendy - czyli cale Lasy Chojnowskie przed
      Toba - mozesz przez 30km trasy nie spotkac jednego czlowieka i ubabrac sie w
      blocie po pachy - szczegolnie na wiosne w okolicach Losia w rezerwacie.

Ogolnie polecam, jesli starczy Ci nerwow...

Pzdrawiam, Klaudiusz :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka