Dodaj do ulubionych

mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje

06.10.04, 23:37
czy ktos moze napisac mi jakie sa najciekawsze lokalizacje blisko centrum by
kupic mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 19.10.04, 15:39
      Jeśli nie masz wymagań na miarę niektórych deweloperów,to polecam
      Spółdzielnię "SAM-81".Buduje może nie luksusowo,ale szybko, dobrze i
      niedrogo.Obecna doskonała lokalizacja to osiedle "Bluszczańska" (między
      Bartycką a Bluszczańską).Zieleń , niezbyt dużo budynków dookoła. Jakość można
      sprawdzić na podstawie dwóch już użytkowanych budynków.W każdym następnym
      budynku standard jest trochę lepszy.Siedziba Spółdzielni to ul. Orla 6B.
      • Gość: . Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: 195.116.161.* 22.10.04, 14:29
        Zaopomniałeś dodać że dojazd jest "hardcorowy" i jeśli się nie posiada własnego
        samochodu to trzeba nieźle wyciągać odnóża.
        Warunki płatności wg. mnie są skandaliczne, płacisz za całość na pół roku przed
        ukończeniem inwestycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        W przypadku developera można zastrzec w umowie że ostatnia wpłata przy akcie
        notarialnym.
        Jesteś pracownikiem tej spółdzielni że tak ją zachwalasz ?
    • Gość: ono Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:19
      Polecam Ronson - Pegaz. Przy Wyścigach , ładnie , fachowo , jeszcze w budowie (
      koniec roku) wiec mozna dokonać zmian . Długo szukałam ( sprawdzanie
      developerów itp itd) zdecydowałam sie tam i narazie ( odpukać ) same
      superlatywy.
      • klaudekk1 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje 19.10.04, 18:44
        Popieram przedmówczynie - ja kupiłem mieszkanie na Słonecznym Skwerze u tego
        samego dewelopera. Troche drogo, ale pewnie i bardzo porządnie.
      • Gość: Marek Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:27
        Nie wiesz czy są jeszcze wolne mieszkania do 40m? Jaka jest cena m2?
        • klaudekk1 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje 20.10.04, 21:32
          www.ronson.pl - tam znajdziesz wszelkie informacje nt. wolnych mieszkań. Na
          Ochocie średnio metr kwadratowy kosztuje 1000 euro, najmniejsze mieszkania maja
          po 37 metrow.
    • Gość: DrOZda Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.chello.pl 20.10.04, 23:37
      Osiedle Zawiszy Budimex Nieruchomości.
      • ariosa Re: do DrOZdy 22.10.04, 11:12
        Czy kupujesz tam moze mieszkanie. Bo ja bylam zainteresowana, ale niestety
        jezeli chodzi o 4 pokojowe to juz nie ma. Moze slyszales , ze ktos przypadkiem
        chcialby sprzedac udzial?
        • Gość: de' Do ARIOSA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 09:36
          Jeśli zależy ci na czasie to możesz mieć mieszkanie już teraz (5 pokojowe). W
          tym kompleksie już od 1 1/2 roku nie ma mieszkań a to wróciło z powodu
          problemów rodzinnych. Na stronach masz info: www.simur.com.pl
    • Gość: agent nieruchomosc Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:06
      biorac pod uwage ceny i lokalizacje to najlepsza jest aktualnie Bialoleka i
      Targowek - najnizsze ceny przy niezlym standardzie i blisko do centrum. Ze
      swojej strony polecam bliski Tarchomin - nowe osiedla lub z drugiej reki np.
      Osiedle Kaminskiego.
    • Gość: Zed33i5 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.chello.pl 23.10.04, 10:21
      Na Ochocie obok parku buduje się SBM Merkury. Inwestycja nazywa się Opaczewska
      (www.sbm-merkury.pl/)
      • Gość: . Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: 195.116.161.* 25.10.04, 09:02
        Zapomniałeś dodać że inwestycja jest na tyłach Blue City i jego parkingu.
        Zajebiście dobra lokalizacja ;-))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka