paneta75 06.10.04, 23:37 czy ktos moze napisac mi jakie sa najciekawsze lokalizacje blisko centrum by kupic mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.local.pl / *.zigzag.pl 19.10.04, 15:39 Jeśli nie masz wymagań na miarę niektórych deweloperów,to polecam Spółdzielnię "SAM-81".Buduje może nie luksusowo,ale szybko, dobrze i niedrogo.Obecna doskonała lokalizacja to osiedle "Bluszczańska" (między Bartycką a Bluszczańską).Zieleń , niezbyt dużo budynków dookoła. Jakość można sprawdzić na podstawie dwóch już użytkowanych budynków.W każdym następnym budynku standard jest trochę lepszy.Siedziba Spółdzielni to ul. Orla 6B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: 195.116.161.* 22.10.04, 14:29 Zaopomniałeś dodać że dojazd jest "hardcorowy" i jeśli się nie posiada własnego samochodu to trzeba nieźle wyciągać odnóża. Warunki płatności wg. mnie są skandaliczne, płacisz za całość na pół roku przed ukończeniem inwestycji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W przypadku developera można zastrzec w umowie że ostatnia wpłata przy akcie notarialnym. Jesteś pracownikiem tej spółdzielni że tak ją zachwalasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ono Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 17:19 Polecam Ronson - Pegaz. Przy Wyścigach , ładnie , fachowo , jeszcze w budowie ( koniec roku) wiec mozna dokonać zmian . Długo szukałam ( sprawdzanie developerów itp itd) zdecydowałam sie tam i narazie ( odpukać ) same superlatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudekk1 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje 19.10.04, 18:44 Popieram przedmówczynie - ja kupiłem mieszkanie na Słonecznym Skwerze u tego samego dewelopera. Troche drogo, ale pewnie i bardzo porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:27 Nie wiesz czy są jeszcze wolne mieszkania do 40m? Jaka jest cena m2? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudekk1 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje 20.10.04, 21:32 www.ronson.pl - tam znajdziesz wszelkie informacje nt. wolnych mieszkań. Na Ochocie średnio metr kwadratowy kosztuje 1000 euro, najmniejsze mieszkania maja po 37 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrOZda Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.chello.pl 20.10.04, 23:37 Osiedle Zawiszy Budimex Nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
ariosa Re: do DrOZdy 22.10.04, 11:12 Czy kupujesz tam moze mieszkanie. Bo ja bylam zainteresowana, ale niestety jezeli chodzi o 4 pokojowe to juz nie ma. Moze slyszales , ze ktos przypadkiem chcialby sprzedac udzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de' Do ARIOSA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 09:36 Jeśli zależy ci na czasie to możesz mieć mieszkanie już teraz (5 pokojowe). W tym kompleksie już od 1 1/2 roku nie ma mieszkań a to wróciło z powodu problemów rodzinnych. Na stronach masz info: www.simur.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent nieruchomosc Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 00:06 biorac pod uwage ceny i lokalizacje to najlepsza jest aktualnie Bialoleka i Targowek - najnizsze ceny przy niezlym standardzie i blisko do centrum. Ze swojej strony polecam bliski Tarchomin - nowe osiedla lub z drugiej reki np. Osiedle Kaminskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed33i5 Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: *.chello.pl 23.10.04, 10:21 Na Ochocie obok parku buduje się SBM Merkury. Inwestycja nazywa się Opaczewska (www.sbm-merkury.pl/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mieszkanie w warszawie najlepsze lokalizacje IP: 195.116.161.* 25.10.04, 09:02 Zapomniałeś dodać że inwestycja jest na tyłach Blue City i jego parkingu. Zajebiście dobra lokalizacja ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś