pink-gazeta 12.10.04, 09:27 Za oknem szron..., u wszystkich znajonych już grzeją a u nas w bloku nadal nie !. Kapiel malutkiego dziecka staje się wyzwaniem. Ktoś nas nie lubi ??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppp20 Re: ogrzewanie 12.10.04, 10:09 hm, u mnie w mieszkaniu grzeją już od dłuższego czasu. Fakt, jeszcze nie całą parą ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
pink-gazeta Re: ogrzewanie 12.10.04, 16:02 ...no to masz babo placek... Zawory odkrecone przy kaloryferach, w skrzynce przy drzwiach wszystkie rurki zimne. Dzisiaj sprawdze co tam u sąsiadów w temacie słychać :(. Odpowiedz Link Zgłoś
pink-gazeta Re: ogrzewanie 12.10.04, 16:22 czy u nas w bloku jest ktos taki jak "gospodarz domu" ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppp20 Re: ogrzewanie 13.10.04, 09:16 W tej skrzynce przy drzwiach są też zawory. Może one są zakręcone. Co do gospodarza domu to nie słyszałem żeby był taki ktoś. Spróbuj zadzwonić do spółdzielni - telefony masz na klatce w gablocie - tam jest jakiś dyżurny "złota rączka" który pomaga w takich sprawach. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pink-gazeta Re: ogrzewanie 13.10.04, 09:41 "Może one są zakręcone" ...tak było. Odkreciłem swój i zarazem marznącemu sąsiadowi uczyniłem "dobrze" :). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś