Gość: DAREK IP: 194.106.192.* 04.11.04, 16:50 PROSZĘ O INFO O EBEJOCIE? uczciwi, na co uważać, jak wykańczają itp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seth Re: EBEJOT IP: *.wmok.net 04.11.04, 16:58 Chyba najlepsza firma w Warszawie: - terminowo - formalnie i prawnie bez problemów - Jakość wykończenia OK - Ładnie wykończone otoczenie budynków. Jedyne "problemiki": - Niektórym co najwyżej nie podobają się rozkłady mieszkań - większość tylko z aneksem kuchennym bez okna. - Hałas startujących i lądujących samolotów nad osiedlem - Garaż obowiązkowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: EBEJOT IP: *.netlandia.pl 04.11.04, 22:17 Bardzo solidna firma. Profesjonalne podejście do klienta. Terminowość wykonania i jakość super.( odebrałem miesiąc przed terminem bez żadnej usterki do tej pory) Możliwość podpisania notarialnej umowy przedwstępnej. Kupiłem u nich mieszkanie 1,5 roku temu. więcej informacji i opinii o tym deweloperze uzyskasz na forum www.skorosze.pl Co do samolotów to nie jest tak źle. Na skorosze V jest spoko nie przeszkadzają. One lataja bliżej leroya Garaż obowiązkowy- to zależy od rodzaju mieszkania na jakie sie zdecydujesz Większość mieszkań z aneksem kuchennym- tak to prawda spora większość taka właśnie jest. Najlepsze mieszkania sprzedaja się na początku inwestycji szczególnie że Ebejot ma bardzo dobrą opinię na rynku warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: EBEJOT IP: *.aster.pl 02.03.05, 15:54 Cześć, podpinam się jeśli chodzi o jakość wykonania i terminowość, do tego rzeczywiście nie ma się jak przyczepić - wszystko na wysokim poziomie. Radzę tylko uważać na to co mówią handlowcy, bo lubią czasem składać zapewnienia bez pokrycia. Nie zdziw się jak na polu przed Twoim oknem, na którym "przez parę lat Ebejot nic budować nie będzie, na pewno, jak babcię kocham" rok później zacznie się budowa kolejnych bloków, która zupełnie odetnie Ci dostęp do światła słonecznego. Wszystko wskazuje na to, że po 8 miesiącach słuchania jak wszyscy kończą urządzanie mieszkań teraz będziemy mieli ze dwa lata chrupania betoniarek i polszczyzny "majstrów"... Ale cóż, mamy wolny rynek i każdy może budować gdzie chce, na piśmie nikt mi niczego nie obiecał - to w sumie chyba jedyna sprawa, która psuje moją pozytywną opinię na temat tego developera. Co do samych Skoroszy, to ich problemem nie są wg mnie samoloty (obiegowa opinia jest mocno przesadzona), tylko cienki dojazd, sprawę może zmienić majacząca w przyszłości przebudowa Alej Jerozolimskich i węzła przy Łopuszańskiej. Tyle że na razie to jedynie plany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: EBEJOT IP: 62.29.248.* 30.12.04, 14:28 mam mieszkanie na skoroszach kupione w ebejocie. pelna profeska. 0 problemow. polecam Odpowiedz Link Zgłoś