elderlane 05.10.09, 16:41 albo i chłopy i dzieci i inne takie.czasem spotykamy kogoś i już od pierwszego wejrzenia - normalnie jak miłość - nie cierpimy tego kogoś.ciekawe skąd to się bierze.nasz nastrój, ton głosu tego kogoś, ruchy, durna mina? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liisa.valo Re: drażniące baby 05.10.09, 16:43 Mnie drażni "mamusia". Od pierwszych słów: "Czemu ona prowadzi twój samochód?" :DDD Ale serio mówiąc, tak, mam tak. Na studiach miałam jedną koleżankę, która absolutnie niczego mi nie zrobiła nigdy, którą spotykałam zresztą bardzo sporadycznie, a po prostu nie cierpiałam babska. Nie wiem dlaczego. Ale, co ciekawe, nie tylko ja miałam takie wrażenie. Podobno ona właśnie "miała coś takiego w sobie". Wyraz ryła chyba. Odpowiedz Link
biala.chmurka Re: drażniące baby 05.10.09, 19:49 Stad się to bierze, że sprawia ten ktos wrażenie, że wyżej sra niż dupę ma. Odpowiedz Link
wiarusik Re: drażniące baby 05.10.09, 22:06 cwany uśmiech mechanika i już wiem,że zabulę za fuszerkę Odpowiedz Link