Dodaj do ulubionych

+++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 11:24
czy ktoś zna tą firmę? MOże ktoś kupił tam mieszkanie? Czekam na Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: MOna Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.dfait-maeci.gc.ca 14.01.05, 12:57
      Witaj!
      Piekut to nazwisko wspolwlasciciela Przedsiebiorstwa Budowlanego "Wersal
      Podlaski".

Pozdrawiam
      Mona
      • Gość: sa Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 22:28
        Czyli Z DALEKAAA!!!
    • Gość: Andrzej Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: 217.153.174.* 27.01.05, 07:40
      Polecam spotkanie z Panem Piekutem. Mozna ocenic samemu.
      Jak zacznie sloma wychodzic z butow polecam wyjsc.
      Pozdrawiam,
      • Gość: Jacek Piekut Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 16:41
        Nazywam się Jacek Piekut i jestem właśscicielem firmy Piekut Development sp. z
        o.o. , tak więc, nie mam nic wspólnego z innymi firmami developerskimi (min.
        Wersal Podlaski). Po udanej realizacji osiedla River Park ul. Zielona 10
        Realizuje obecnie bud. wielorodzinny o wspaniałej architekturze w centrum
        Piaseczna ul. Fabryczna 3. więcej informacji na stronie www.piekut.pl
        Pozdrawiam.
        • Gość: podwykonawca Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.crowley.pl 03.04.05, 14:04
          Znam p. Jacka Piekuta wykonywałem dla niego prace budowlane i mogę
          powiedziać ,że jako jeden z niewielu właścicieli firm developerkich wywiązuje
          się z umowy zawartej z podwykonawcami i jest w 100%wypłacalny więcej takich
          firm. pozdrawiam
          • Gość: Koziołek Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:41
            Pierdu pierdu, co za prymitywizm. Smiechu warte podwykonawca? Zaden,
            podwykonawca, tylko sam Pan Jacek Piekut, o jak pieknie chwalic samego siebie,
            chyzby obcowanie ze znakomitosciami mieszkajacymi na Pana osiedlu wprowadzalo
            Pana w taki nastroj pochwał samego siebie?

Zenujące!
            • Gość: podwykonawca Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.jmdi.pl 26.04.05, 18:42
              Tak jestem podwykonawcą roboę tam szlichty mój adres to 56kjr@wp.pl
            • Gość: Krzysiek Re: +++FIRMA PIEKUT BUDUJĄC W PIASCZNIE+++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.05, 13:54
              koziołek matołek , debilu skończony piszesz głąbie o kimś a nie wiesz kto to
              jest . Znam osobiscie gościa i to co mówił wykonawca jest prawdą. Nie jestem
              zwiazany z Piekutem ale go znam z dobrej strony!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka