Gość: tomek IP: *.chello.pl 28.01.05, 00:13 Czesc, Czy ktoś kupił mieszkanie w inwestycji Słoneczny Stok przy Al.Stanów Zjednoczonych?Moze ktoś ma jakieś informacje na temat tej inwestycji? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.05, 05:35 Zerknij na post o nazwie BUDEXPORT?Osobiście bardzo odradzam,to jedna z takich inwestycji które lepiej omijać.Niekompetentny personel(a właściwie oszuści),wiele niedomówień,no i termin oddania raczej będzie problematyczny.JEST WIELE LEPSZYCH INWESTYCJI NA RYNKU,WYSTARCZY TYLKO DOKŁADNIE POSZUKAĆ.Życzę powodzenia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 16:47 Cześc, ja kupiłam mieskzanie dwa tygodnie temu. Mam nadzieję, że dostanę klucze w pazdziernku. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: *.info.net 17.02.05, 16:56 Ja tez kupilem tam mieszkanie ;-) Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: 193.109.212.* 21.02.05, 10:14 ja też - nawet już mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:10 Czy mozesz powiedziec troszke o klopotach spoldzielni?? Ja kupilem mieszkanie w czesci, ktora sprzedaje Budexport. Ile czasu trwala budowa czesci nalezacej do spoldzielni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubi Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:26 ja wplacilem 3 lata temu i ciagle buduja. bardzo nie polecam choc miejsce ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: 62.29.142.* 15.03.05, 21:49 Na temat ich przekrętów możnaby ksiązkę napisać. Oszuści!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gawel100 Re: Inwestycja Słoneczny Stok 03.08.05, 19:44 Proszę powiedzieć -dlaczego oszuści? Własnie zamierzamy tam kupić mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Inwestycja Słoneczny Stok IP: 195.85.243.* 27.05.05, 15:42 Mam zamiar kupić mieszkanie w klatce E. Skoro już mieszkasz to może wiesz coś na temat wysokości czynszu. Odpowiedz Link Zgłoś