Gość: Paweł IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 20:13 Czy ktoś już odebrał mieszkanie w Rembertowie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robcio Re: Dolcan Rembertów IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 07:44 Odebrałem, a teraz mocno żałuję - trzeba się nałazić o poprawki, ciągle coś nowego, nikt niewinny - na szczęście moja żona ma niewyparzony język i jedzie im ile trzeba - w końcu osiągam zamierzone poprawki - reasumując radzę odbierać jak najpóźniej - w stanie niemal idealnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Dolcan Rembertów - myslę o zakupie mieszkania. IP: *.chello.pl 07.06.02, 17:44 Czy ktoś może mi doradzić czy warto kupić tu mieszkanie mam do wyboru 63m2 lub 70m2, czy ktoś ma podobne jak wygląda rozkład tych mieszkań? Powiedziano mi w biurze że za miesiąc mozna będzie dotać kluicze czy to prawda? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robcio Re: Dolcan Rembertów - myslę o zakupie mieszkania. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 07:46 Dlaczego za miesiąc - czy to blok C ? Rozkład mieszkań możesz zobaczyć na stronie DOLCAN-u www.dolcan.com.pl Można kupić, ale właśnie tak jak ty już gotowe, przypieprzyć się o wszystko - ściany , sufity nierówne - sprawdzać należy długą "łatą" i "winklem". Trzeba dopilnować pochowanie wszystkich rur w ściany bądź podłogi - potrafią zostawić na wierzchu. Jak odpuścisz to już nie ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś