Dodaj do ulubionych

SŁONECZNY STOK KLATKA G I H

IP: *.info.net 16.02.05, 17:58
Przeszukałem to forum i widzę, że mało jest komentarzy dotyczących tej
inwestycji. Zapraszam do umieszczania opini o inwestycji i developerze.
Sam chętnie poczytam, gdyż kupiłem u nich mieszkanie. (Uwaga! Z góry dziękuję
za komentarze Pana, który wyzywał firmę Budexport od kryminalistów i takich
tam...)
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.05, 17:00
      Moze udałoby sie utworzyc jedno miejsce na froum, w ktorym wszyscy
      wypowiadlaiby sie na temat inwestycji? Preszukujac cale forum zauwazylam, ze
      wypowiedzi sa troche porozrzucane w roznych miejscach. Odszukanie i
      przeczytanie wszystkich zajmuje wiec duzo czasu.

Agnieszka
      • Gość: Brzoza Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: 193.110.123.* 26.02.05, 09:54
        Ja też zamierzam kupiuć mieszkaie na tym osiedlu w klatce H. Sam nie wiem co o
        nich myśleć. Z tego co wiem to oddzieli się od spółdzieli i stali sie
        deweloperem w połączeniu z niemiecką firmą. Prace wydaje mi się idą szybko, nie
        jestem budowniczym. Oznacza to pewnie, że się wyrobią do pażdziernika ale są to
        moje tylko odczucia i przemyslenia. Może ktoś inny ma jakieś konkrety na ten
        temat? Byloby miłe widziane :)
        Pozdr
        • Gość: hmmm Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.02.05, 10:44
          Kochani, a ja slyszalem wiele zlego o tej inwestycji. Moze sprawdzcie, ile juz
          trwa budowa, bo z tego, co wiem, ludzie czekaja tam na odbior mieszkania juz 3
          lata i końca nie widac, a spoldzielni ciagle brakuje pieniedzy...
          • Gość: kupilem Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 19:20
            to spoldzielnia ma problemy a nie developer czyli Słoneczny Stok Sp zoo- który
            sprzedaje klatki g i h jestem budowlańcem i widze że znają sie na rzeczy (w
            wakacje byla tam dziura a dzis jest 15 pieter i 3 podziemnego garażu...polecam
          • gawel100 Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H 03.08.05, 19:57
            Co konkretnie słyszałes o tej inwestycji? Opinie z którymi się spotykam są
            ogólnikowe, a my zamierzamy tam kupić mieszkanie.
      • Gość: 123 slonecznygreg Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 18:36
        Kochani,
        Proponuje abysmy zamieszczali swoje uwagi i wszelkie informacje na forum
        www.sloneczny-stok.waw.pl
        Agnieszka ma racje ze trudno jest wychwycic informace dotyczce naszej budowy
        wsrod tak wielu zawartych na tych stronach.

Wiec do uslyszenia
        Greg
        • Gość: joanna1313 Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:56
          Chciałam tam kupić mieszkanie i nawet podpisałam wstępną umowę, ale okazało
          sie ,że Spółdzielnia i Developer nie mają nadal własności gruntów a w
          pazdzierniku 2004 kiedy już sprzedawali mieszkania nadal nie mieli prawnej
          wartości gruntów - według nich rozprawa w sądzie się przeciągała, ale nie
          chcieli powiedzieć z jakich przyczyn- udało mi sie zerwać z nimi umowę.
          Mam nadzieję ,że się wam powiedzie i że wszystko będzie ok bo to bardzo ładne
          osiedle. Pozdrawiam.Joanna
          • Gość: greg Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.info.net 01.03.05, 11:40
            Dziwne, gdyz developer posluguje sie dokumentem o nadaniu uzytkowania
            wieczystego na grunt, na ktorym realizuje inwestycje?
            Grunt jest wlasnoscia miasta.
            Dwa banki, w ktorych zlozylem wniosek o kredyt nie mialy zadnych zastrzezen, a
            sadze ze sprawdzily wiarygodnosc przedlozonych dokumentow.
    • Gość: Gregorio Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.info.net 11.03.05, 16:41
      Gdzie jesteście? sąsiedzi?
      • Gość: lenar Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 20:16
        Ja jestem tu ;)
        Pozdrawiam przyszłego sąsiada z klatki. Które masz piętro Gregorio ? Ja
        ostatnie, właśnie zaczęli je budować.
        Pozdrawiam
        • Gość: Gregorio Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.info.net 16.03.05, 13:41
          Bede zawsze tuz pod toba!!!
          9
          • Gość: Lenar Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:47
            Wszystkich zainteresowanych osiedlem "Słoneczny Stok" zapraszam na stronę:
            sloneczny-stok.waw.pl - jest tam też forum nt. klatek G,H z aktualnymi
            informacjami z budowy.

Pozdrawiam
            • Gość: Gregorio Re: SŁONECZNY STOK KLATKA G I H IP: *.info.net 01.04.05, 11:54
              Cos nowego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka