Dodaj do ulubionych

"Osiedle Rodzinne" Ryżowa

IP: *.centrala.kbsa / *.kredytbank.pl 18.02.05, 09:19
Poszukuje przyszłych mieszkańców OSIEDLA RODZINNEGO przy Ryżowej budowanego
przez dewelopera firmę Olmont Investmens.
Szukam przyszłych sąsiadów oraz informacji i opinii o tej inwestycji
dewelopera, jak też o inwestycji tego dewelopera w Józefosławiu??
Bardzo prosze o sygnały.
Roman70
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomulus Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.plusgsm.pl 19.02.05, 20:10
      Cześć, własnie analizuje umowe z OLMONT-em, i również chetnie poznam przyszłych
      sasiadów :), może ktos ma informacje na temat ekonomicznosci odrebnych obiegów
      z piecami dla poszczególnych mieszkań? Ja jeszcze sie z tym nie spotkałem.
      Wiecie cos na temat wysokości czynszu? kontakt nalepiej sms 604254094 (nie
      zawsze jestem w stanie odebrać)Pozdrawiam.
      • Gość: taka jedna Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:46
        Witam!
        Ja też zastanawiam się nad kupnem mieszkania od Olmontu. Kurcze, zastanawia
        mnie tylko to, że nigdzie nie ma o nich informacji. Szukałam, szukałam i
        niczego nie znalazłam. Na ich stronie jest informacja, że wybudowali Osiedle
        Nad Strumykiem. Weszłam na stronę osiedla i okazało się, że jest tam zupełnie
        inna nazwa dewelopera/firmy. Zadzwoniłam wczoraj do Olmontu żeby zapytać czy to
        nie jakaś ściema a pan odbierający tel. odpowiedział, że "obydwa osiedla robi
        ten sam pan, który ma bardzo dużo pieniędzy a z jakiegos tam powodu był wtedy
        pod inną nazwą". Trochę to dziwne, nie uważasz? Kurde, podobają mi się ich
        mieszkania ale trzeba jakoś sprawdzić tę firmę.
        • gdziubak Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa 25.02.05, 10:30
          Tez mnie dziwi, ze jezeli jest tak wspaniale to czego facet nie buduje jednej
          dobrej nazwy firmy
          • Gość: taka jedna Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:15
            dokładnie
      • Gość: taka jedna Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.05, 22:17
        Cześć Tomulus :-)
        Zdecydowałeś się już na mieszkanie od Olmontu? Ja właściwie podjęłam decyzję
        na "tak". Muszę tylko jeszcze dokładnie przeanalizować umowę. Znalazłeś jakies
        haczyki lub błędy? Chcesz w niej coś zmienić? Z góry dziękuję za podpowiedzi
    • tszacon Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa 18.04.05, 08:57
      Witam !

My właśnie też zdecydowaliśmy się na mieszkanko tam, staramy się załatwić
      kredyt i wyjaśnić kilka punktów w umowie. Trochę niepokoi mnie dlaczego garaże
      przechodzą na własność dopiero w XII/2008 roku i jakie tak naprawdę bedą
      czynsze (w umowie jest "nie większ niż średnia na rynku) i koszty ponieważ jak
      wiadomo każde mieszkanie ma indywidalny piec gazowy do wody i ogrzewania. Pod
      koniec tygodnia bedę miał trochę informacji to wrzucę na forum.

Tomek & Ania
      • gdziubak Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa 17.05.05, 20:02
        Czy ktoś chce pogadać na temat Olmont...
      • Gość: sławek Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 10:50
        Tomku i Aniu czy macie jakieś info w sprawie RYZOWEJ.
        jeśli możecie oddzwonić to podaje kontakt 226684866,
        602302955-Sławek
    • gdziubak Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa 17.05.05, 20:05
      Czy ktoś zdecydował się na zakup u nich lub jest bliski. Jeżeli tak możemy
      wymienić się informacjami
      • Gość: rmilko Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:01
        No cóż, ja kupiłem tam mieszkanko już jakiś czas temu (poszła już druga rata
        kredytu). Jakby co to służę wszelkimi posiadanymi informacjami i
        doświadczeniem. Generalnie zapraszam na forum na www.skorosze.pl. Tam było
        trochę więcej konkretnej dyskusji, aczkolwiek od jakiegoś czasu też się nic nie
        dzieje.
        Pozdrawiam
        Rmilko
        • gdziubak Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa 19.05.05, 09:52
          Czy możesz dać do siebie kontakt np. telefoniczny chętnie bym pogadał
          Mój adres: gdziubak@valmark.pl
        • Gość: sławek Re: "Osiedle Rodzinne" Ryżowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 17:36
          Czy mogę prosić o kontakt Chcialbym z Tobą pogadać
          Mój adres: sensor@protest.com.pl
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka