Dodaj do ulubionych

Ciepłe ubrania dla mamy

IP: *.* 18.12.02, 21:58
JUż raz prosiłam Was o pomoc i kilka z Was przesłało dla mojego maleństwa ubranka, jednak terza proszę o coś dla siebie. Niestety jeszscze nie wyszłam na prostą i nadal jest mi ciężko, więc może któraś z wAS MA JAKIEŚ UBRANIA ( rozm. 42 -46)KTÓRYCH NIE NOSI. bARDZO CHĘTNIE PRZYJMĘ COKOLWIEK. Nie mam zbyt wielu rzeczy, szczerze mówiąć to bardzo przydałt by mi sie buty na zimę, mój rozmiar ( buta ) to 41.Będę wdzięczna za jaką kolwiek pomoc.BASIA
Obserwuj wątek
    • Gość: Biedrona Re: Ciepłe ubrania dla mamy IP: *.* 18.12.02, 22:20
      Witam BasiuNapisz do mnie mam do oddania granatowa garsonkę z wełenki i sweterek. Może jeszcze coś znajdę.Pozdrawiam Biedronap.s. Skąd jesteś?
    • Gość: Alunia2 Re: Ciepłe ubrania dla mamy IP: *.* 18.12.02, 23:06
      Witaj Basiu!\nChetnie oddam ci rzeczy, ktore sa na mnie za duze(na\nszczescie schudlam juz po ciazy).U mnie tylko leza, a ja mam\nnadzieje, ze nie wroce juz do tamtego rozmiaru.Napisz mi\nswoj adres na mojego priv maila die3pauliks@compuserve.de\nTo moze troche potrwac, bo musze je najpierw zebrac do kupy\ni wyslac.\n Alicja.
    • Gość: 1972 Re: Ciepłe ubrania dla mamy IP: *.* 19.12.02, 13:20
      Basiu, jakie ty masz wymiary ,że podajesz 42-46. Ja może znalazłabym coś na 42 ale czy ty to zmieścisz (przepraszam za tak bezpośrednie pytanie?). I czy ewentualnie jesteś w stanie pokkryć koszty przesyłki?Pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka