Gość: Gosia IP: 193.108.206.* 04.03.05, 16:24 Hej :)Szukam przyszłych sąsiadów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aniaa Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 04.03.05, 16:32 hej a co to za inwestycja?? ja jestem na etapie poszukiwania wymarzonego M :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeptem Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:48 O to to! Gosia czyżbyś już podpisała umowe? Ja jestem na etapie decyzyjnym i troche się przestraszyłam tego artykułu w dzisiejszej GW na temat tych czynszów w WSM. Nawet nie trochę, za 56 metrów osiemset złotych :/. Podobno to, że jest się mieszkańcem nowego bloku nie zwalnia z dopłacania do wszystkich starszych budynków spółdzielni. Reszta na razie wygląda ładniutko. Czy nie uważasz że cena garażu jest trochę wygórowana? Odpowiedz Link Zgłoś
agulha moi :-)) 05.03.05, 02:14 Hej. Witam przyszłą sąsiadkę. Właśnie dzisiaj mi pozwolono zaklepać sobie mieszkanie tamże. W przyszłym tygodniu wpłacam te pierwsze 10% i podpisuję umowę. Nie ukrywam, że cieszę się jak świnia :-)). Od stycznia czekałam na ich decyzję. Lokalizacja mi się podoba. agulha@acn.waw.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(( szeptem Re: moi :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:01 Czy nikt mnie nie widzi? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeptem Re: moi :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 08:29 Aniaa nie wiem czy można jeszcze spróbowac zadziałać coś akurat tutaj bo podania trzeba było składać dużo wcześniej ( WSM to nie developer). Ale spróbuj się dowiedzieć bo jakoś chyba dużo osób nie mogło się doczekać i porezygnowało. Spróbuj zadzwonić. A ja ponawiam swoje wątpliwości i czekam na odzew :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: moi :-)) IP: 193.108.206.* 07.03.05, 10:26 Aniu, dowiaduj się w WSM. Budowa jeszcze nie rozpoczęta i może się zdarzyć, że osoby, które się zapisały, zrezygnują. Wtedy jest szansa, że wskoczysz na czyjeś miejsce (oczywiście, jeśli spodoba Ci się zwalniane mieszkanie). Zmartwiła mnie informacja o czynszu. Przyznam, że inne zalety tej lokalizacji i mieszkania troszkę "zamydliły" mi oczy. Będę musiała zajrzeć do gazety. Co do miejsca parkingowego-przegięli, zwłaszcza, że nie będzie tam nawet ochrony. Dla przykładu garaż w budynku (osobny, odgrodzony, z bramą na pilota i wyjściem wprost na klatkę) w I Żoliborskiej SM kosztuje 32 tyśki!!!!! Blok jest przy Niedzielskiego (niedaleko w sumie od Księgarzy) i przyznam, że gdyby nie samo mieszkanie i lokalizja, to kupiłabym tam. Właśnie Aniu, jak Ci się tu nie uda, to spróbuj w Żoliborskiej :-) Sasiedzi, dawajcie znać o sobie, im nas więcej, tym dla nas lepiej! Sąsiedzi! zgłaszajcie się, Odpowiedz Link Zgłoś
zz_marcin Re: WSM ul. Księgarzy 12.03.05, 13:02 A jak ma wyglądać ta inwestycja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.aster.pl 13.03.05, 00:21 Siedmiopiętrowy budynek (parter - tylko 1 mieszkanie), w starym blokowisku (nie da się ukryć) na Starych Bielanach. Blisko do skrzyżowania Reymonta z Broniewskiego. Mieszkania kilku rozmiarów: jedynki ok. 35 m, dwupokojowe ok. 55 i trzypokojowe ok. 75. Garaże na poziomie 0 i -1. Budowa ma ruszyć w kwietniu i potrwać do III kwartału następnego roku. Spółdzielcze prawo własnościowe do mieszkania. Grunt WSM ma w dzierżawie wieczystej. Co jeszcze, ale konkretnie, chciałbyś wiedzieć? Pozdrawiam - A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: WSM ul. Księgarzy IP: 193.108.206.* 24.03.05, 13:40 Przyszli sąsiedzi, wpisujcie się!:-) albo na priv. gretsj@yahoo.com Nie mogę się doczekać, aż zaczną budować mrrrrr Pozdrawiam Świątecznie. Odpowiedz Link Zgłoś