Dodaj do ulubionych

WSM ul. Księgarzy

IP: 193.108.206.* 04.03.05, 16:24
Hej :)Szukam przyszłych sąsiadów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aniaa Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.stansat.pl / 195.94.216.* 04.03.05, 16:32
      hej
      a co to za inwestycja?? ja jestem na etapie poszukiwania wymarzonego M :)
      pozdrawiam
      • Gość: szeptem Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 18:48
        O to to! Gosia czyżbyś już podpisała umowe? Ja jestem na etapie decyzyjnym i
        troche się przestraszyłam tego artykułu w dzisiejszej GW na temat tych czynszów
        w WSM. Nawet nie trochę, za 56 metrów osiemset złotych :/. Podobno to, że jest
        się mieszkańcem nowego bloku nie zwalnia z dopłacania do wszystkich starszych
        budynków spółdzielni. Reszta na razie wygląda ładniutko. Czy nie uważasz że
        cena garażu jest trochę wygórowana?
    • agulha moi :-)) 05.03.05, 02:14
      Hej. Witam przyszłą sąsiadkę. Właśnie dzisiaj mi pozwolono zaklepać sobie
      mieszkanie tamże. W przyszłym tygodniu wpłacam te pierwsze 10% i podpisuję
      umowę. Nie ukrywam, że cieszę się jak świnia :-)). Od stycznia czekałam na ich
      decyzję. Lokalizacja mi się podoba. agulha@acn.waw.pl.
      • Gość: :(( szeptem Re: moi :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 08:01
        Czy nikt mnie nie widzi? :(
        • Gość: szeptem Re: moi :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 08:29
          Aniaa nie wiem czy można jeszcze spróbowac zadziałać coś akurat tutaj bo
          podania trzeba było składać dużo wcześniej ( WSM to nie developer). Ale spróbuj
          się dowiedzieć bo jakoś chyba dużo osób nie mogło się doczekać i porezygnowało.
          Spróbuj zadzwonić. A ja ponawiam swoje wątpliwości i czekam na odzew :)!
          • Gość: Gosia Re: moi :-)) IP: 193.108.206.* 07.03.05, 10:26
            Aniu, dowiaduj się w WSM. Budowa jeszcze nie rozpoczęta i może się zdarzyć, że
            osoby, które się zapisały, zrezygnują. Wtedy jest szansa, że wskoczysz na
            czyjeś miejsce (oczywiście, jeśli spodoba Ci się zwalniane mieszkanie).
            Zmartwiła mnie informacja o czynszu. Przyznam, że inne zalety tej lokalizacji i
            mieszkania troszkę "zamydliły" mi oczy. Będę musiała zajrzeć do gazety. Co do
            miejsca parkingowego-przegięli, zwłaszcza, że nie będzie tam nawet ochrony. Dla
            przykładu garaż w budynku (osobny, odgrodzony, z bramą na pilota i wyjściem
            wprost na klatkę) w I Żoliborskiej SM kosztuje 32 tyśki!!!!! Blok jest przy
            Niedzielskiego (niedaleko w sumie od Księgarzy) i przyznam, że gdyby nie samo
            mieszkanie i lokalizja, to kupiłabym tam. Właśnie Aniu, jak Ci się tu nie uda,
            to spróbuj w Żoliborskiej :-)
            Sasiedzi, dawajcie znać o sobie, im nas więcej, tym dla nas lepiej!
            Sąsiedzi! zgłaszajcie się,
    • zz_marcin Re: WSM ul. Księgarzy 12.03.05, 13:02
      A jak ma wyglądać ta inwestycja?
      • Gość: agulha Re: WSM ul. Księgarzy IP: *.aster.pl 13.03.05, 00:21
        Siedmiopiętrowy budynek (parter - tylko 1 mieszkanie), w starym blokowisku (nie
        da się ukryć) na Starych Bielanach. Blisko do skrzyżowania Reymonta z
        Broniewskiego. Mieszkania kilku rozmiarów: jedynki ok. 35 m, dwupokojowe ok. 55
        i trzypokojowe ok. 75. Garaże na poziomie 0 i -1. Budowa ma ruszyć w kwietniu i
        potrwać do III kwartału następnego roku. Spółdzielcze prawo własnościowe do
        mieszkania. Grunt WSM ma w dzierżawie wieczystej. Co jeszcze, ale konkretnie,
        chciałbyś wiedzieć? Pozdrawiam - A.
        • Gość: Gosia Re: WSM ul. Księgarzy IP: 193.108.206.* 24.03.05, 13:40
          Przyszli sąsiedzi, wpisujcie się!:-) albo na priv. gretsj@yahoo.com
          Nie mogę się doczekać, aż zaczną budować mrrrrr Pozdrawiam Świątecznie.
    • Gość: Gosia Re: WSM ul. Księgarzy IP: 193.108.206.* 30.03.05, 13:48
      hmm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka