Dodaj do ulubionych

Wlodarzewska - Lot samolotow

IP: 81.171.156.* 01.04.05, 12:16
Nosze sie z mysla kupienia mieszkania na Ochocie, okolice Wlodarzewska,
Drawska, Zadumana. Chcialbym sie dowiedziec czy okolice lotniska daja sie w
znaki mieszkanicom? Wydaje mi sie, ze uliece te znajduje sie w korytarzu
lotow na Okecie. Prosze o widomosci od mieszkancow. Dizekuje.
Obserwuj wątek
    • ifff Re: Wlodarzewska - Lot samolotow 01.04.05, 14:05
      absolutnie nie przeszkadza...ja mieszkam na Włodarzewskiej..czasem słychac jak
      leci jakis samolot ale jak jest bardzo duzy, wzdłuż Włodarzewskiej biegna za
      osiedlami tory kolejowe..za którymi rownolegle do osiedla jest planowana trasa
      łaczaca sie z alejami jerozol.-dlatego u nas na osiedlu co jakis czas robi sie
      zebrania na ten temat i podobno był jakis marsz protestu przeciwko trasie z
      miesiac temu przed Ministerstwem Infrastr...okolica ładna...w poblizu park
      szczesliwicki...
      • Gość: cicosza Re: Wlodarzewska - Lot samolotow IP: 81.171.156.* 01.04.05, 14:44
        Dziekuje za odpowiec. Troche mie zmartwial ta trasa. Czy ona bedzie bigla tak
        jak tory?
        • Gość: Robert Re: Wlodarzewska - Lot samolotow IP: 217.153.92.* 01.04.05, 15:34
          Dokladnie przy torach ale developerzy czy tez sp.Wlodarzewska nie za bardzo sie
          tym przejmowali budujac tu swoje wczesniejsze osiedla, w koncu pieniadz to
          pieniadz a mieszkania przy Wlodarzewskiej i tak sie sprzedadza:-) A samoloty to
          nie problem. Z budynku przy drawskiej (I etap budowy obecnie Developera vel
          Spoldzielnie Wlodarzewska) jest swietny punkt obserwacyjny samolotow
          podchodzacych do ladowania ale halas da sie wytrzymac w przeciwienstwie do
          glosnych sasiadow:-). Pzdr.
    • cisme Re: Wlodarzewska - Lot samolotow 01.04.05, 15:29
      To może lepiej dokładnie to przemyśl. Zapraszam w maju w te okolice to się przekonasz jak często i ile lata ich nad Włodarzewską ;-(( Rozmawiając przez telefon nic nie słychać.
      Zwróć uwagę jak wygląda ta ulica upstrzona cała dziurami jak ser szwajcarski i prędko się nie zmieni !!!!!

Gość portalu: cichosza napisał(a):

> Nosze sie z mysla kupienia mieszkania na Ochocie, okolice Wlodarzewska,
      > Drawska, Zadumana. Chcialbym sie dowiedziec czy okolice lotniska daja sie w
      > znaki mieszkanicom? Wydaje mi sie, ze uliece te znajduje sie w korytarzu
      > lotow na Okecie. Prosze o widomosci od mieszkancow. Dizekuje.
      • Gość: cichosza Re: Wlodarzewska - Lot samolotow IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 02.04.05, 09:39
        Dziekuje wszyskim za wypowiedzi. Rozmyslilem sie i noe bede w tej okolicy
        kupowal. Powodem tez jest budowa drogi, ktora napewno doda do chalasu a
        osiedle, ktore mnie interesowalo bedzie przy tej drodze.
        Pozdrowienia.
      • Gość: Alex Re: Wlodarzewska - Lot samolotow IP: 195.94.220.* 12.04.05, 14:32
        samoloty latają to fakt ale ich uciążliwość ocenić należy subiektywnie.
        lokalizacja ma wiele zalet więc samoloty można przeżyć - ja przynajmniej nie
        mam z tym problemu. co do ulicy włodarzewskiej to rzeczywiście trzeba przyznać
        że nawierzchnia pozostawia wiele do życzenia ale z drugiej strony jest ona na
        tyl krótka że to też przeszkadza tylko przez 2-3 minuty. ogólnie lokalizację
        bardzo polecam.
        • Gość: Marek Re: Wlodarzewska - Lot samolotow IP: *.access.ch 18.04.05, 17:01
          Dla mnie cala ta ulica to jedna wielka porazka, przeciez to jest jak jakis
          tunel, wjazd i wyjazd tylko od Ochoty a wyjazd na Jerozolimskie.
          Katastrofa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka