grix 13.05.05, 12:55 Przymierzam się do kupienia tam mieszkania... Trochę przerażają mnie opowieści o JWC - czy ktoś mieszka w Mokotów Plaza zbudowanym przez JW i ma jakieś ciekawe doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania_porsche Re: JW Constr. Mokotów 13.05.05, 12:59 Witaj GRIX, Ja tez sie przymierzyłam do kupna w JWC i wlasnie temperują mnie wszyscy, ze ich wybrałam. Ja akurat wycelowałam w najnowszą ich inwestycję na Górczewskiej i... ciekawa jestem jak sie wszystko potoczy. Jesli chodzi o Mokotow, to masz o polowę zmartwień mniej, bo juz ją właściwie wybuduowali ;-) Chcesz poczytac opinie negatywnae na maxxa (mozliwe ze w duzym stopniu prawdziwe?) to wejdz na temat "Jak nie JWC Górczewska to co?..." Tam juz wymęczony został temat JWC, wiec pewnie coś Ci pomogą tamte wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: JW Constr. Mokotów IP: 194.235.127.* 13.05.05, 15:40 a służe uprzejmie - 1155 postów z jedynki, przyjemnej lektury forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=106&w=3847183&v=2&s=11 Odpowiedz Link Zgłoś