Gość: jaro IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 08:04 czy ktoś dokładnie może mi opisać tę firmę,wasze doświadczenia z nimi,standard usług,terminowość itd. z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wowa Re: włodarzewska ul.drawska IP: 213.17.170.* 09.07.02, 10:07 Jaro, powiem krotko: uwazaj. W spoldzielni Wlodarzewska kupila mieszkanie moja znajoma. Mimo, ze jest prawniczka kuta na cztery lapy, nawet ona dala sie wprowadzic w kanal. Otoz, spoldzielnia blok wybudowala jakies dwa lata temu, ale DO DZIS nie sprzedala dwoch duzych mieszkan. W resultacie mieszkancy placa w czyszu ok. PLN100 miesiecznie, zeby pokryc koszty kredytu! Standard wykonczenia taki sobie, sporo niedbalstwa. Ja kupilem w gorszym punkcie (Skorosze), ale wykonanie NIEPOROWNANIE lepsze W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: włodarzewska ul.drawska IP: *.gpw.com.pl 09.07.02, 16:10 przeszukaj archiwum forum - bylo sporo na ich temat (na ogol nic dobrego) - sam kupilem u nich mieszkanie - i poza lokalizacja i sasiadami mam same powody do narzekania Odpowiedz Link Zgłoś