Dodaj do ulubionych

ISANINVEST - Harfowa - szukam ew. sasiadow

IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 17.07.02, 11:43
Hej!
Zastanawiam sie nad kupieniem mieszkania na Harfowej, w budynku wznoszonym
przez ISANINVEST. Czy jest tu moze ktos, kto tez tam bedzie mieszkal? Czy
wiadomoc cos o otoczeniu - naprzeciwko ma powstac jakis McDonalds i sklep
meblowy podobno? Czy wiadomo cos o tym, jak ruchliwa droga ma byc docelowo
Harfowa?
Pozdrawiam,
Ola
Obserwuj wątek
    • Gość: agulera Re: ISANINVEST - Harfowa - szukam ew. sasiadow IP: 157.25.119.* 17.07.02, 14:14
      Hm....weszłam w ten interes. Ale nic mi nie wiadomo o powstaniu ew. MCDon. i
      meblowego na przeciwko!!!! Skąd masz takie info? Swoją droga nie sądzę by
      Harfowa miałaby byc ruchliwa i często uczęszczana, jest chyba za wąska.
      • Gość: Ola Re: ISANINVEST - Harfowa - szukam ew. sasiadow IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 17.07.02, 14:20
        Oprowadzal mnie wczoraj po budowie dyrektor techniczny i od Niego mam te newsy.
        Nie wiem po ktorej stronie kupowalabys mieszkanie - bo ja, jesli juz, to od
        Harfowej wlasnie i tam ponoc ma powstac Mac (z ogrodkiem i parkingiem na ok. 15
        samochodow) oraz sklep Nomi i Twoj Dom i Ogrod. Pytalam o parkingi - powiedzial
        dla klientow, ze beda pod ziemia i ze wjazd od Grojeckiej i Wlodarzewskiej.
        Pytanie - jak to sprawdzic i jak sprawdzic, ktoredy beda wjezdzaly i wyjezdzaly
        samochody dostawcze (czyt. tiry). O to nie spytalam niestety.
        Pozdrawiam,
        Ola
        • Gość: agulera Re: ISANINVEST - Harfowa - szukam ew. sasiadow IP: 157.25.119.* 17.07.02, 15:10
          No to nieźle!!! Rozumiem,że p. Okiński Cię oprowadzał? Chyba jest zorientowany,
          zreszta on sam tez będzie tam mieszkał. Ja mam lokum od drugiej strony ale przy
          takim rozmiarze inwestycji i działalności, to nie ma żadnbego znaczenia. Nadal
          nie chce mi się wierzyć, ze zmiesci sie tam McD a co dopiero juz Dom i Ogród.
          Gdzie? W miejscu Jaguara, tam zaraz jest stacja benz.? Najpewniejsze wiadomości
          są pewnie w Wydz. Arch Urz Gminy, ale ja niestety nie mam czasu teraz tego
          sprawdzać. Czy Ty juz masz z nimi umowę?
          • Gość: Ola Re: ISANINVEST - Harfowa - szukam ew. sasiadow IP: *.nik.gov.pl / 212.160.156.* 17.07.02, 15:21
            Gość portalu: agulera napisał(a):

> No to nieźle!!! Rozumiem,że p. Okiński Cię oprowadzał? Chyba jest
            zorientowany,
            >
            > zreszta on sam tez będzie tam mieszkał.

Tak, wlasnie On.

>Ja mam lokum od drugiej strony ale przy
            >
            > takim rozmiarze inwestycji i działalności, to nie ma żadnbego znaczenia.

Mnie sie wydaje, ze Ty masz problem z glowy, o ile to, co p. Okinski mowil,
            jest prawda - poludniowa strona bedzie miala swiety spokoj.

Nadal
            > nie chce mi się wierzyć, ze zmiesci sie tam McD a co dopiero juz Dom i Ogród.
            > Gdzie? W miejscu Jaguara, tam zaraz jest stacja benz.? Najpewniejsze
            > są pewnie w Wydz. Arch Urz Gminy, ale ja niestety nie mam czasu teraz tego
            > sprawdzać.

Wszystko na polnoc od Harfowej az do stacji benzynowej ma byc wyburzone i na
            tym miejscu powstanie wlasnie to wszystko. Byc moze MD bedzie czescia
            integralna calej inwestycji - tego nie wiem. Ale o ile istotnie wszelkie wjazdy
            i wyjazdy beda pod ziemia.
            A Tobie co mowil, ze tam bedzie? Bo mnie wlasnie otoczenie wydalo sie brzydkie
            i dlatego spytalam.
            NOMI nie zachwyca, ale to jednak nie Centrum Janki.

>Czy Ty juz masz z nimi umowę?
            Nie mam. Ale zastanawiam sie. Znasz jeszcze kogos, kto tam kupil mieszkanie?
            Myslisz, ze MD pod oknem (V p.) bedzie nie do zniesienia?
            Pozdrawiam,
            Ola (klikklik@wp.pl)
            • goga_goga willa na harfowej 20.08.14, 23:49
              Ja kupilam mieszkanie od strony zachodniej. Nie mam zadnych informacji odnosnie inwestycji otaczajacych blok. Z tego co widze blok nie jest jeszcze zamieszkaly przez wielu lokatorow. W garazach pojawia sie woda po ulewnych deszczach ale ekipy nad tym pracuja...
              • goga_goga Re: willa na harfowej 20.08.14, 23:50
                domofony i lacznosc z ochrona nie zawsze dzialaja a system wyjazdu z parkingu podziemnego jest conajmniej dziwny i nie wyobrazam sobie, ze przy pelnym zapelnieniu parkingu sprawdzil sie. Ekipy caly czas pracuja nad usprawnieniem dzialania podstawowych tak na prawde funkcji. Szkoda, biarac pod uwage cene mieszkan i prestiz developera spodziewalam sie, ze moje pierwsze mieszkanie bedzie wymarzone. czas pokaze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka