Gość: dudi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.06.04, 16:49 Wpisujcie teksty Szpaka. Mam nadzieję, że kiedyśktoś wyda książkęz jego powiedzonkami. Oto mój number one: "Roteiro już w ruchu" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erba Re: SZPAKU!!!!!!!! 25.06.04, 17:13 Gość portalu: dudi napisał(a): "Roteiro już w ruchu" to powiedzonko? ja stawiam na "był tam gdzie być powinien" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
superdziadzia Re: SZPAKU!!!!!!!! 25.06.04, 18:54 wczoraj był hit "cieszą sie portugalczycy cieszy sie cała portugalia i my sie cieszymy dzielac sie w bólu z anglikami" qrwa co za debil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skibol Re: SZPAKU!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:38 Dla mnie hitem była "pomarańczowa rapsodia" jak zobaczył Holendrów w błękitnych dresach. No i przypomniał mi coś czego nie słyszałem od 15 lat. Związek Socjalisycznych Republik Radzieckich. W trakcie meczu Rosjan z Hiszpanami mówił o osiągnięciach poprzewdników Rosjan o reprezentacji Związku Socjalistycznych Republik radzieckich. Nie mówił o Związku radzieckim tylko o Związku Socjalistycznych.... ten debil powtórzył to chyba z 8 razy. napewno miał oficjalne materiały prasowe i czytał z nich. sam od siebie nie był w stanie zmienić. Słyszeliście kiedyś by ktoś mówił zawodnik Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej? Odpowiedz Link Zgłoś