Dodaj do ulubionych

Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie

IP: 195.205.251.* 22.07.02, 11:44
Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Od poczatku wrzesnia. 2 pokoje
(moze byc kawalerka prekształcona na 2 pokoje - chodzi mi o to zeby byly 2
pomieszczenia, w jednym moze sie miescic nawet tylko lozko). Jakaś spokojna
dzielnica i z niezlym dojazdem komunikacja miejska do centrum (konkretnie
Dworzec Glowny). W rozsądnej cenie. Czy ktoś może mi pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: *.stacje.agora.pl 22.07.02, 12:58
      Polecam agencje nieruchomości Lex www.lex.waw.pl , działają bardzo prężnie i
      są skuteczni a prowizja ich wynosi 50 % pierwszego czynszu najmu i pobierają ją
      dopiero po podpisaniu umowy

Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Od poczatku wrzesnia. 2 pokoje
      > (moze byc kawalerka prekształcona na 2 pokoje - chodzi mi o to zeby byly 2
      > pomieszczenia, w jednym moze sie miescic nawet tylko lozko). Jakaś spokojna
      > dzielnica i z niezlym dojazdem komunikacja miejska do centrum (konkretnie
      > Dworzec Glowny). W rozsądnej cenie. Czy ktoś może mi pomóc?
    • Gość: anna Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: *.chello.pl 22.07.02, 13:21
      ja niedługo będę się wyprowadzac z fajnego mieszkania 2 pokoje kuchnia łazienka
      wc razem ok 50m2 ja płacę teraz 1400pln.
      W wieżowcu koło stacji metro natolin, dzielnica cicha spokojna i metro pod
      blokiem oraz kilka przystanków autobusowych.
      • Gość: Kasia Do Anna (22.07) IP: 195.205.251.* 24.07.02, 08:36
        Czy to jest opłata z czynszem a bez liczników czy jak?
    • Gość: mkk Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.07.02, 13:36
      a ja od wrzesnia lub pazdziernika bede miala wolne dwupokojowe na woli, za 1000
      + oplaty ok. 200 pln, cena jeszcze do uzgodnienia
      • Gość: Kasia Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: 195.205.251.* 24.07.02, 08:37
        Podałabyś może jakieś namiary na siebie? Jakiś mailik? Albo powiedz mi m.w.
        jaka to dzielnica? Czy są tam meble? I czy od września byłoby wolne?
    • chr_x Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie 23.07.02, 09:09

> Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie. Od poczatku wrzesnia. 2 pokoje
      > (moze byc kawalerka prekształcona na 2 pokoje - chodzi mi o to zeby byly 2
      > pomieszczenia, w jednym moze sie miescic nawet tylko lozko). Jakaś spokojna
      > dzielnica i z niezlym dojazdem komunikacja miejska do centrum (konkretnie
      > Dworzec Glowny). W rozsądnej cenie. Czy ktoś może mi pomóc?

Jelonki 30 m2 (2 pokoje) - na Dworzec Główny ok. 15 min samochodem (moja
      codzienna trasa), tramwaj (ok. 100m do przystanku) ok. 30 min, 225$+czynsz 195
      zł - mieszkanie to może też być na sprzedaż.
      • kasias3 Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie 24.07.02, 08:47
        Czy są tam jakieś meble? Jaka to w ogóle jest ulica?
        • aislinn Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie 29.07.02, 16:32
          Moja znajoma ma do wynajęcia za 1200 pln + media, dwa pokoje koło stacji metra
          wierzbno (Mokotów, bardzo dobre połączenie komunikacyjne z centrum, tyle że
          trochę głośnawo, ale zielono), mieszkanie jest umeblowane i ma ok 38 m2. Jesli
          jesteś zainteresowana, daj znać.
    • Gość: Remak Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: 213.17.170.* 30.07.02, 11:52
      Mieszkanie na sadybie, b. cicho, maly blok, duza
      jadalnia (z kanapa) plus pokoj, calosc chyba
      czterdziesci-cos metrow. Calosc oplat ok. 1000-1100 zl.
      max. Wlascicielka w stanach, powazna osoba, chce
      wynajac na min. dwa lata osobie spokojnej. Mozna
      jeszcze negocjowac, bo trzeba opiekowac sie... kotka.
      Aha, i mieszkanie wolne jest od pazdziernika (moze udalo
      by sie wczesniej) R.
      • Gość: cisza Re: Szukam mieszkania do wynajęcia w Warszawie IP: *.whb.pl / 172.28.191.* 31.07.02, 14:59
        R. A mozna dostac kontakt na to mieszkanie na sadybie? mój adres cisza4@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka