jarecky 12.09.01, 10:07 Czy ktoś już wie kiedy będzie można odebrać mieszkania w UI? Mam nadzieję, że w listopadzie będą gotowi do oddania i wprowadzimy się przed świętami. Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zizi Re: JWConstruction-os.Regulska IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 20:04 jarecky napisał(a): > Czy ktoś już wie kiedy będzie można odebrać mieszkania w UI? > Mam nadzieję, że w listopadzie będą gotowi do oddania i wprowadzimy się przed > świętami. > > Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów! UI ja myslalem, ze tylko UIV i UVI beda oddawane w listopadzie/grudniu? ale ja raz tam bylem, wiec pewnie nie mam racji Odpowiedz Link Zgłoś
jarecky Re: JWConstruction-os.Regulska 17.09.01, 14:00 Z góry przepraszam za "małą" pomyłkę. Mój blok to UV. Byłem tam 13.09 i dowiedziałem się o termin oddania... Jestem całkowicie zaskoczony, ponieważ okazało się, że niektóre mieszkania w tym bloku są już przekazane spółdzielni i można będzie je w najbliższym czasie odebrać... Byłem we własnym mieszkaniu i tak na pierwszy rzut oka to wygląda na całkiem niezłe wykonawstwo. Chyba większych zastrzeżeń co do jakości nie mam. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzychK Re: JWConstruction-os.Regulska IP: 157.25.125.* 21.09.01, 09:55 jarecky napisał(a): > Byłem we własnym mieszkaniu i tak na pierwszy rzut oka to wygląda na całkiem > niezłe wykonawstwo. Chyba większych zastrzeżeń co do jakości nie mam. Witaj Sasiedzie :-)) Wlasnie odebralismy mieszkanie w U 3. Ja dziekuje za taka jakosc - owszem na pierwszy rzut oka - moze byc. Ale jak zaczniesz sie przygladac to juz ...... :-(( Sama procedura odbioru to juz zupelna kpina - nam mieszkanie przekazywal zastepca administratora - a nastepnie okazalo sie, ze czesc moich uwag wprowadzonych do protokolu zostala "wyczyszczona" bialym korektorem. Oczywiscie bez poinformowania mnie o "... tak malo istotnym fakcie....". Oni sa genialni. :-( Pytanie o sprzatanie klatki i otoczenia (w czynszu jest cena za w/w czynnosci) - odpowiedz - "bedzie sprzatane....kiedys....", pytanko o garaz - "...kiedys w przyszlosci...", pytanie o regulatory (do kaloryferow) - "...sa na magazynie, w przyszlosci wydamy..." itp. itd. A jesli chce dowiedziec sie czegos wiecej to wysylaja do Pani Prezes. Pan Szwarc sprawia wrazenie czlowieka mowiacego - masz mieszkanie to sie ciesz i tylko bez zawracania glowy usterkami lub innymi sprawami. Oni (administracja na Ursusie) tez na pierwszy rzut oka sprawiaja dobre wrazenie ale jak pojawia sie problem to... :-((( Jesli masz jeszcze jakies pytanka to krzychk@post.pl Pozdrowka KrzychK Odpowiedz Link Zgłoś