Dodaj do ulubionych

JWConstruction-os.Regulska

12.09.01, 10:07
Czy ktoś już wie kiedy będzie można odebrać mieszkania w UI?
Mam nadzieję, że w listopadzie będą gotowi do oddania i wprowadzimy się przed
świętami.

Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!
Obserwuj wątek
    • Gość: zizi Re: JWConstruction-os.Regulska IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 12.09.01, 20:04
      jarecky napisał(a):

> Czy ktoś już wie kiedy będzie można odebrać mieszkania w UI?
      > Mam nadzieję, że w listopadzie będą gotowi do oddania i wprowadzimy się przed
      > świętami.
      >
      > Pozdrowienia dla przyszłych sąsiadów!

UI

ja myslalem, ze tylko UIV i UVI beda oddawane w listopadzie/grudniu?
      ale ja raz tam bylem, wiec pewnie nie mam racji

• jarecky Re: JWConstruction-os.Regulska 17.09.01, 14:00
        Z góry przepraszam za "małą" pomyłkę. Mój blok to UV.

Byłem tam 13.09 i dowiedziałem się o termin oddania...
        Jestem całkowicie zaskoczony, ponieważ okazało się, że niektóre mieszkania w
        tym bloku są już przekazane spółdzielni i można będzie je w najbliższym czasie
        odebrać...
        Byłem we własnym mieszkaniu i tak na pierwszy rzut oka to wygląda na całkiem
        niezłe wykonawstwo. Chyba większych zastrzeżeń co do jakości nie mam.

Pozdrowienia!
        • Gość: KrzychK Re: JWConstruction-os.Regulska IP: 157.25.125.* 21.09.01, 09:55
          jarecky napisał(a):

> Byłem we własnym mieszkaniu i tak na pierwszy rzut oka to wygląda na całkiem
          > niezłe wykonawstwo. Chyba większych zastrzeżeń co do jakości nie mam.

Witaj Sasiedzie :-))

Wlasnie odebralismy mieszkanie w U 3. Ja dziekuje za taka jakosc - owszem na
          pierwszy rzut oka - moze byc. Ale jak zaczniesz sie przygladac to juz ...... :-((

Sama procedura odbioru to juz zupelna kpina - nam mieszkanie przekazywal zastepca
          administratora - a nastepnie okazalo sie, ze czesc moich uwag wprowadzonych do
          protokolu zostala "wyczyszczona" bialym korektorem. Oczywiscie bez poinformowania
          mnie o "... tak malo istotnym fakcie....". Oni sa genialni. :-( Pytanie o
          sprzatanie klatki i otoczenia (w czynszu jest cena za w/w czynnosci) - odpowiedz -
          "bedzie sprzatane....kiedys....", pytanko o garaz - "...kiedys w
          przyszlosci...", pytanie o regulatory (do kaloryferow) - "...sa na magazynie, w
          przyszlosci wydamy..." itp. itd. A jesli chce dowiedziec sie czegos wiecej to
          wysylaja do Pani Prezes. Pan Szwarc sprawia wrazenie czlowieka mowiacego - masz
          mieszkanie to sie ciesz i tylko bez zawracania glowy usterkami lub innymi
          sprawami. Oni (administracja na Ursusie) tez na pierwszy rzut oka sprawiaja dobre
          wrazenie ale jak pojawia sie problem to... :-(((

Jesli masz jeszcze jakies pytanka to krzychk@post.pl

Pozdrowka
          KrzychK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka