Dodaj do ulubionych

Spacerowa w Konstancinie

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.07.01, 20:12
Slyszalem rozne opinie na temat projektu prowadzonego przez Arche i jestem b.
zainteresowany w poznaniu waszych opinii. Jak jest z terminowoscia, co daje sie
wynegocjowac a czego nie. Na co trzeba uwazac. Ogolnie plusy i minusy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agata Re: Spacerowa w Konstancinie IP: 192.168.1.* / 62.32.162.* 04.07.01, 11:37
      A jakie opinie słyszałeś? Podziel się - najlepiej na forum.
      Ja mam na razie raczej dobrą (wpłaciłam 90 %).Jjest mały poślizg w terminie, a co do jakości, to już o
      tym pisałam przy okazji innego pytania na forum.
      Jeśli chodzi o możliwość negocjacji, to myślę, że teraz są bardziej elastyczni niż na początku - mają
      jeszcze sporo mieszkań do sprzedaży, a poza tym jest krucho na rynku.Jja podpisałam umowę pod
      koniec 1999 r. i bardzo żałuję, że się pospieszyłam, bo praktycznie wynegocjowałam tylko terminy wpłat,
      za to wtedy mogłam przebierać w piętrach i stronach świata.

Gość portalu: andrzej napisał(a):

&#62 Slyszalem rozne opinie na temat projektu prowadzonego przez Arche i jestem b.
      &#62 zainteresowany w poznaniu waszych opinii. Jak jest z terminowoscia, co daje sie
      &#62
      &#62 wynegocjowac a czego nie. Na co trzeba uwazac. Ogolnie plusy i minusy.

• Gość: furora Re: Spacerowa w Konstancinie IP: 190.1.3.* 05.07.01, 13:02
        Ja mam już wpłacone 60% (część na grudzień) ale moich dwóch znajomych juz
        odebrało klucze do mieszkań na czerwiec i sa bardzo zadowoleni - żadnych
        usterek, wszystko OK, jakość wykonania bez zarzutu. Co do szczegółów zajrzyjcie
        na forum pod "Arche-kto zna tego developera?".
    • Gość: furora Re: Spacerowa w Konstancinie IP: 190.1.3.* 05.07.01, 13:15
      Andrzeju - czy słyszałeś coś złego? Podziel się. Ja jak na razie nie spotkałam
      sie z negatywną opinią, ale może nie trafiłam na niezadowolonych.
      pozdrawiam
      • Gość: Andrzej Re: Spacerowa w Konstancinie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.07.01, 23:22
        Mowiono mi ze laczenie developera i wykonawcy w jednej
        firmie jest ryzykowne, ale z postow na tej grupie i
        innych opinii wyglada na to ze Arche jest OK. Ciekaw
        jestem jak im pojdzie z nowa inwestycja na Woronicza.
    • Gość: Agata Re: Spacerowa w Konstancinie IP: 192.168.1.* / 62.32.162.* 10.07.01, 13:34
      Tym razem chciałabym na łamach forum wyrazić się bardzo pozytywnie o firmie Arche. Reakcja na
      zgłoszoną przeze mnie usterkę była nadzwyczaj szybka (to się rzadko zdarza w polskich warunkach).
      Jestem zaskoczona. Jeśli kiedyś będę jeszcze budować mieszkanie (na pewno większe), to
      prawdopodobnie z tą firmą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka