zainteresowany333 20.06.05, 17:20 Poszukuje opinii (procz tych dotyczacych ceny) nt. tej inwestycji, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quba Re: Skanska - Gen. Zajączka IP: *.starnettelecom.pl 07.07.05, 12:39 Przymierzałem się ostatnio do tej inwestycji. Niestety cena nie jest na moją kieszeń nawet po promocji. Z mojej perspektywy plusy są następujące: - bardzo dobra lokalizacja - dobra jakość wykonania - sprawdzony developer - bez żadnych niespodzianek od strony prawnej - budynki już stoją, czyli wiesz jak wszystko wygląda realnie łącznie z najblższym otoczeniem - mieszkania są wykańczane pod Twoje zlecenie i do wprowadzenia się w ciągu 3 miesięcy (tyle potrzebuję na wykończenie mieszkania) - na terenie osiedla masz basen, saunę, małą siłownię Minusy: - cena - za budynkami Skanskiej jest wolna działka, która należy do Skanskiej i miał tam pierwotnie powstać III etap. Niestety Skanska wycofuje się z "mieszkaniówki" w Polsce, stąd działka jest pusta. Pozostaje kwestią otwartą co się z nią stanie. Jeśli Skanska ją na przykład sprzeda to pozostanie bez żadnego wpływu na zabudowę. Ryzyko, że powstanie tam coś przeszkadzającego jest małe ale jest. Podsumowując, gdybym miał tak duże możiwości finansowe to bardzo realnie rozważyłbym tą opcję i pewnie bym tam coś kupił. Odpowiedz Link Zgłoś