Gość: ed IP: *.man.polbox.pl 25.07.02, 14:45 czy ktos ma jakies doswiadczenia z firmą Kandro? budują takie przyjemne niewielkie bloki w Pisecznie - rozważam możliwość kupienia tam mieszkania. wcześniej budowali na Ursynowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mona Re: kandro-Piaseczno IP: 194.18.224.* 26.07.02, 11:49 Czesc ja mam z nimi doswiadczenie kupilam w ich inwestycji przy Jana Pawla w Piasecznie mieszkanie. Jak do tej pory jestem z wspolpracy z nimi bardzo zadowolona. Rozmawialam rowniez z lokatorami z ich wczesniejszej inwestycji w Piasecznie - Julianowskiej. Wypowiadali sie bardzo korzystnie na temat wykonczenia i wspolpracy. Pozdrawiam Mona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: kandro-Piaseczno IP: 194.18.224.* 31.07.02, 09:02 Hallo czy jest tu ktos jeszcze kto kupil tam mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-mar Re: kandro-Piaseczno IP: *.polkomtel.com.pl 31.07.02, 10:30 Czesc Potwierdzam wczesniejsza opinie.Wspolpraca z firma uklada sie bardzo dobrze,bywam na budowie dosyc czesto i nic zlego na ich temat nie moge powiedziec. Pozdrawiam x-mar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: kandro-Piaseczno IP: 194.18.224.* 08.08.02, 08:30 Czy sa jeszcze jacys sasiedzi z osiedla na Jana Pawla II. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek M Re: kandro-Piaseczno IP: *.polkomtel.com.pl 13.08.02, 01:40 Mieszkam przy Julianowskiej (Kandro II). Nie ma co narzekać na producenta. Jakieś drobne niedociągnięcia przy wykońćzeniu i upór godny podziwu w ich usuwaniu - ale to takie bzdety, ze szkoda tu opowiadać. Chętni do wybudowania mieszkania zupełnie wg wskazówek właściciela. Bez gadania stawiają sciany, gniadka, włączniki - tak jak zechcesz. To chyba dobra firma. Odpowiedz Link Zgłoś