Dodaj do ulubionych

Osiedle DERBY 5

IP: *.arcor-ip.net 23.06.05, 17:13
Czy ktoś wie (czy) i jak postępoują prace na osiedlu Derby 5? Czy coś już stoi
i kiedy staną wszystkie budynki?
Obserwuj wątek
    • michal_s1 Re: Osiedle DERBY 5 24.06.05, 09:22
      Są dwa etapy. Pierwszy to 3 bloki (1 duzy i 2 małe) drugi etap to 4 bloki.
      Pierwszy ma byc do końca roku, drugi do końca czerwca 2006. Z pierwszego etapu
      stoi parter i kawałek (sądze ze wieksze pół) pierwszego pietra duzego bloku
      (blok A). Chyba zaczeli tez parter (a moze nawet juz skonczyli) bolików B i C
      (tych małych).
      • Gość: Petronius Re: Osiedle DERBY 5 IP: *.chello.pl 24.06.05, 23:40
        Sporo dyskusji na temat Derbów na osiedlowym forum: www.derby.waw.pl/forum/ Ja
        wraz z żoną kupiłem mieszkanie w bloku A. Od czasu do czasu bywamy na budowie.
        Efekty pracy są wyraźne. Dodam tylko, że stawiają również bloki z drugiego
        etapu, mimo, że mają być oddane później.
        • Gość: ARE Re: Osiedle DERBY 5 IP: *.trybunal.gov.pl / *.trybunal.gov.pl 05.07.05, 12:45
          Dokładnie, wszystko jest na www.derby.waw.pl
          My kupilismy D5 A19
          obecnie mieszkamy na D1

Moje miejsce parkingowe na D1 jest na wprost bloku A D5 (druga strona ulicy).
          Postaram się na derbowej stronie zdawać wyczerpujące relacje. No - tak raz w
          tygodniu :) Dziś podpisaliśmy umowe, więc mamy już motywację. Będzie sporo
          fotek.

Pozdrawiam
          Arek

Pozdrowenia
          Arek
      • Gość: maciej Re: Osiedle DERBY 5 IP: *.flashnet.pl 30.10.05, 09:44
        Witam

Jesli jeszcze nie masz zrobionej łazienki to zapraszam do korespondencji ze
        mna .Posiadam w swojej ofercie wszystkie mozliwe firmy produkujace wyp.lazienek
        tj.wanny,kabiny,brodziki,ceramike,baterie,zlewozmywaki itp.Posiadam takie firmy
        jak
        np.KOLO,ROCA,CERSANIT,DURAVIT,POOLSPA,HUPPE,GROHE,HANSGROHE,KFA,KABI,RAVAK,GEBER
        IT,SANPLAST,KLUDI,DEANTE .
        Jesli potrzebujesz porady chetnie ci ja udziele jestem w branzy juz ponad 10
        lat wiec mam dosc sporo doswiadczenia.
        Posiadam tez w swojej ofercie sprzet AGD w bardzo atrakcyjnych cenach.
        Jezeli cos cie interesuje prosze o info na maila maciejjakubowski@op.pl a ja
        przedstawie ci moje propozycje cenowe a napewno bedziesz zadowolony.

Pozdrawiam Maciej

• Gość: Karolina Re: Osiedle DERBY 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:45
      czy wiecie ze szkola na ul. Berensona bedzie rozbudowywana w wakacje w 2006
      roku. Ja zapisalam dziecko do zerowki na ul. Juranda ze spychowa ,ale przepisze
      na Berensona tam maj stworzyc dwa odzialy zerowki i mniej liczne narazie do
      tego brakuje 5 dzieci.
      • Gość: :) Re: Osiedle DERBY 5 IP: *.crowley.pl 28.06.05, 23:11
        To bardzo ciekawa informacja, ale czy na temat? Ja rozumiem, ze nie którzy
        kupując mieszkanie, najpierw sprawdzają jak wyglada okolica, jej infrastruktura
        itp i szkoła jest ważna, ale chyba nie najistotniejszym elementem wyboru
        dewelopera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka