Dodaj do ulubionych

Fronton Kraków

IP: *.consoft.com.pl 27.06.05, 21:12
czy ktos ma jakies blizsze informacje na temat Frontonu w Krakowie, a
konkretnie na temat osiedla Czerwone Maki? Bardzo prosze o opinie, bo
zastanawiam się, czy warto tam kupic mieszkanie.
Obserwuj wątek
    • zadowolonymajk Re: Fronton Kraków 18.10.16, 09:17
      Fronton? deweloper który o niektórych swoich inwestycjach nawet nie wspomina na swojej stronie internetowej ze wstydu. Budownictwo mocno sprzed 15 lat, partaczą praktycnie wszystko co można, ponadto narzucają swojego zarządcę, który ma astronomiczne ceny i stawki. Na jednym osiedlu wyznaczył np. oddzielną pozycję "eksploatacja windy" ~ 50 zł i mieszkańcy płacą po 50 zł miesięcznie za windę :) Zgłoszeń poprawek i nie do ciągnięć cała masa, naprawiają i reagują dopiero gdy się zadzwoni do prezesa lub bezpośrednio wyśle zgłoszenie do UOKiK. Gdy czytałem komentarze i negatywne opinie myślałem, że to wina ludzi, którzy nie potrafią dogadać się z deweloperem. niestety, jest to dramat. Zmian w mieszkaniu mieli dokonać kilka - każdą jedną zepsuli, za każdą skasowali. Łącznie z gniazdami TV. Stosują technologie o których kierownik budowy mówi " nie znam tej technologii musze porozmawiać z dostawcami bo tego nie stosowaliśmy wczesniej" itp. Odradzam również ze względu na to, iż nawet, jeżeli przebrniemy przez etap współpracy z deweloperem, wspólnotą zarządza spółka córka - pracownicy frontonu. Nie można niczego wyegzekwować, a sam fronton ma to gdzies, poneiważ w aktach wprowadzil takie zapisy, ze zapewnił sobie zarządzanie osiedlem na minimum 4 lata - nie wiem czy jest to legalne, wysylam wlasnie zgloszenie do uokik z prosba o zbadanie. nie polecam nie polecam.

• minow343 Re: Fronton Kraków 24.05.18, 17:56
        Ty tak na serio, czy masz jakiś interes z oczerniania Frontonu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka