Dodaj do ulubionych

ASBUD - Przylądek Bielany

04.08.05, 18:48
Informujemy, że inwestycja reklamowana przez firmę ASBUD jako "w bespośrednim
sąsiedztwie Kampinoskiego Parku Narodowego, blisko Lasku Bielańskiego, Parku
i Lasu Młocińskiego oraz Lasu Bemowo", jest realizowana równiez tuż przy
rezerwie terenu pod Trasę Mostu Północnego.

www.siskom.waw.pl/mapy/tmp/tmp01-chomiczowka.jpg
Firma ASBUD zapomina tylko informować o tym swoich potencjalnych klientów.
Więcej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23704&w=26011205&a=27224880

Jeśli ktoś zamierza kupić w tym osiedlu mieszkanie, niech robi to z pełą
świadomością, że za 4-5 lat będzie miał ruchliwą trasę szybkiego ruchu nie
dalej, jak 50-100 metrów od okien.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: ASBUD - Przylądek Bielany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:09
      Ja kupiłem na tarchominie u nich mieszkanie i mogę stwierdzić że o niczym nie
      informują poza tym że trzeba zapłacić kolejną ratę.
      A co do tych osób które już kupiły na "przylądku strachu" to mogę tylko
      współczuć. My nie mieliśmy np windy włączonej kiedy mogliśmy remonty robić, a z
      tego co widziałem to bloki na przylądku są wysookie. Miłego tachania bo was nie
      uniknie.
      Wreszcie asbudem i prasa się zainteresowała (stosowny artykuł się już pojawił w
      rzeczpospolitej), może zaczną traktować klientów z szacunkiem bo to co w tej
      chwili się dzieje to jest żałosne !
    • Gość: Puffy Ass - Bud i "Przylądek Strachu" IP: *.acn.waw.pl 18.08.05, 11:42
      Istotnie. Potwierdzam za kolegą, że na stronach internetowych "Rzeczposoplitej"
      w płatnym archiwym znajdują się 2 artykuły krytukujące tą firmę za poprzednie
      inwestycje, opieszałość w budowie i zwlekanie w podpisywaniu aktów notarilanych.
      Można już z góry założyć, że i podobne wypadki będą miały miejsce przy
      sprzedaży mieszkań na "przylądku strachu". Żeby sprzedać mieszkania z takim
      samym sukcesem co zrobił DD z sąsiednią inwestycją (Bogusławskiego 18)
      potrzebna jest niestety uczciwość ze strony developera i sprzedawców.Na to w
      tym przypadku się nie zanosi. Sprytnie zaczęto od sprzedaży i budowy budynku
      leżącego najbliżej planowanej trasy żeby wyprzedzić budowę trasy śzybkiego
      ruchu. Kolejne 3 budynki w kierunku ul Condrada łatwiej już będzie opchnąc
      ludzią bo będą budowane z dala od drogi.
      Niestety, takie podejście do klientów mści się bardzo szybko a największe
      pieniądze wydane na kampanię reklowe dla firmy są wyrzucane w bloto, bo zgodnie
      z zasadą, najlepszą reklamą są zadowoleni klienci. 10 niezadowlonych jest w
      stanie przekonać kolejnych i smród i opinia ciągną się za firmą. A swoją drogą
      już współczuję potencjalnym "jeleniom",którzy kupią mieszkania w ASSbudzie i na
      tej inwestycji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka