Dodaj do ulubionych

help!!!- szukam segmentu lub blizniaka

18.08.05, 18:43
witam!
Pomóżcie dobrzy ludkowie oj pomóżcie. Przecież człowiek musi gdzieś mieszkać.
Od dłuższego czasu szukam jakiegoś segmentu, bliżniaka, lub czegoś podobnego.
ceny powyżej 320tyś PLN to dla mnie abstrakcja(skąd ludzie mają tyle
kasy???)Pomóżcie coś ... zaczynam desperować. Może ktoś ma jakieś ciekawe info..?
Obserwuj wątek
    • azoorek Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka 19.08.05, 23:44
      Niestety znalezienie czegos ponizej 400 tys w obrebie Wwy graniczy z cudem.
      • Gość: Alojzy Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.08.05, 10:23
        Poszukaj na stronach tabelaofert, trader itp.
        • Gość: x Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.tele2.pl 22.08.05, 10:38
          Nikłe szanse na tak tani dom. To nie tylko taki rynek, ale i koszty. Dom do
          wykończenia, z działką, kosztuje przeciętnie prawie (lub ponad) 400 tys. Do
          tego dolicz koszt wykończenia i urządzenia domu. Jeśli to zbyt dużo, to może
          rozważ zakup mieszkania, albo po prostu czekaj na okazję.
        • Gość: Bogaty Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 14:06
          Tja z taką kasą , poszukaj se ogłoszeń z rejonu : Nowy Dwór Mazowiecki ;
          Żyrardów , Grodzisk Ma. , Pruszków , Mińsk Mazowiecki ,ale frajera żadnego nie
          znajdzieszj , który za taką niską cenę sprzeda ci dom , segment...
          Jak cie nie stać to po prostu kup se mieszkanie w W-wie.
          Notabene co cie to obchodzi skąd inni mają taką kasę? Zazdrościsz? Dobra rada
          skoncentruj się na sobie a nie oglądaj się na innych. A co nie mogą mieć więcej
          kasy od ciebie? Co? Jak mają więcej kasy to znaczy ,że ją ukradli? Co? Widać u
          ciebie typową dla Polaczków cechę narodową - ZAZDROŚĆ. i postępowanie w typie :
          ja mam tyle i tyle kasy ...ale mój sąsiad nie może przecież mieć więcej ode
          mnie!
          Oj szkoda mi ciebie żałosny jesteś...
          • Gość: Tez Bogaty Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: 217.153.150.* 23.08.05, 15:36
            Żałosny to jesteś Ty. Żeby z powodu jednego zdania "Skąd ludzie maja tyle
            kasy!" tak się wyżyć na człowieku to trzeba być totalnym świrem albo
            frustratem, u którego biega aż piszczy. Myślę, że to Ty jemu zazdrościsz, że go
            stać na dom i szlag cie trafia... albo z główką masz coś nie halo!!!
    • Gość: marcel Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.08.05, 16:00
      Możesz spróbować w JKJ Development. Można kupić 120-metrowy segment za 350 TPLN
      na Białołęce (Lewandów). Oczywiście bez białego montażu i podłóg.
      Brakującą kwotę można wziąć z banku (dużo osób tak robi). Niczego tańszego nie
      znalazłem.
    • Gość: marta Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.aster.pl 23.08.05, 14:42
      Zobacz sobie tę ofertę:
      www.trader.pl/details,192,698507770060120050814551.asp
      Myślę, że jest naprawdę godna polecenia, cena max. 328 tys. i nadal Warszawa!

Pozdrawiam

• Gość: d Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 23:11
        mikrodomki w szczerym polu ;)
        pozornie niska cena została osiągnięta kosztem redukcji powierzchni działki i
        powierzchni domu oraz kosztem jakości architektury, do tego lokalizacja jest
        niezbyt atrakcyjna, ale z drugiej strony trochę kasy zostanie w kieszeni
        • Gość: marta Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.aster.pl 25.08.05, 09:53
          Owszem, nie jest to dom marzenie, ale moim zdaniem za taką cenę niczego innego
          nie można więcej wymagać, tym bardziej, że jest to cena 100-metrowego
          mieszkania i to w najtańszych dzielnicach, a wolę mikrodomek niż blokowisko ;)
          • Gość: d Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka IP: *.tele2.pl 26.08.05, 11:46
            Mieszkać się w tym będzie na pewno znacznie lepiej, niż w mieszkaniu w bloku i
            może nawet nieco taniej. Moja krytyka miała być konstruktywna ;) Niska cena
            bierze się po prostu ze zmniejszenia domu i działki. Na cenę ma także wpływ
            srednio atrakcyjna lokalizacja. Z drugiej strony przecież sporo ludzi tam
            mieszka (Grabina itp).
            Kierunek działań dewelopera wydaje się właściwy - należy poszukiwać sposobów
            pozwalających obnizyć cenę domu, a wtedy, pomimo różnych mankamentów, dom
            łatwiej znajdzie nabywcę.
            • azoorek Re: help!!!- szukam segmentu lub blizniaka 31.08.05, 13:34
              Ostatnio przygladam sie Tarchominowi i Grodzisku- zwlaszzca w tej ostatniej
              miejscowosci sa tanie domy. Dojazd do centrum pewnie zabiera tyle samo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka