Dodaj do ulubionych

Brelocum - Chodkiewicza

IP: 195.20.110.* 31.08.05, 14:45
Jestem o krok od zakupu mieszkania w II etapie Brelocum - moja glowna obawa
dotyczy ulicy Chodkiewicza, podobno planowane jest połączenie Chodkiewicza z
Rakowiecka? Czy ktos zna szczegolowy plan? Termin? Ilosc pasow ruchu w każda
strone. W najgorszym przypadku Chodkiewicza do Żaryny robi sie bypasem
Rakowieckie i Boboli dla 15 tysiecy mieszkancow Mariny i pod moimi oknami (1
pietro) robi sie wielki 24 godzinny korek. Nie mowiac o wartosci mojego
mieszkania!!! Czy ktos cos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: *.sbi.com 31.08.05, 15:17
      troszkę nie rozumiem twojego pytania
      czy Chodkiewicza i Rakowiecka nie są już połączone - w sensie że jest takie
      skrzyżowanie(i to od bardzo dawna)?
      • Gość: gość Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:21
        NO akurat nie, były, ale jakieś 3 lata temu. Teraz Chodkiewicza jest
        przesunięta w strone Żwirek, na nowym osiedlu. Tak czy inaczej, pytającemu i
        tak się coś poplątalo. Chodzi o Racławicką? Tak czy inaczej, mam nadzieje ze do
        niczego z tych strasznych rzeczy nie dojdzie, bo ja już tam mieszkam.
    • Gość: Tygrys Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: 195.20.110.* 31.08.05, 15:21
      a przepraszam za niechlujstwo, oczywiście chodziło mi o ewentualne łączenie
      Chodkiewicza z Racławicką.
      • Gość: ttyt Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 09:43
        :) tam nie ma miejsca na przelotówkę - widziałam plan zagospodarownia terenu.
        NAJGORSZE CO MOŻE SIE STAĆ TO POŁĄCZENIE WOŁOSKIEJ I żWIRKI I wIGURY
        • Gość: m Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: 212.180.158.* 06.09.05, 10:36
          zgodnie z planami (ktore mozna ogladnac m.in. w biurze bre.locum na woloskiej)
          chodkiewicza bedzie taka waska jak jest w tej chwili (6m?) i nie bedzie w
          stanie byc szersza bo po jej zachodniej stronie beda budowane bloki

a woloska (a dokladniej batorego) i zwirki beda polaczone przez rozszerzenie
          rostafinskich (i dodanie tam tramwaju) - ale z tego co slyszalem to okolo 2010.

pzdr,
          m.
          • Gość: Tigr Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: 195.20.110.* 06.09.05, 10:39
            dzieki za informacje, w miedzyczasie kupilem mieszkanie w Mokotovii...
            • Gość: mikson Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.09.05, 13:45
              A wiec jednak... Witam sasiada. Mam nadzieje ze forum o mokotovii zrobi sie
              przez to troche bardziej aktywne.

A czy B?
              • Gość: Tygrys Re: Brelocum - Chodkiewicza IP: *.chello.pl 06.09.05, 20:03
                witam, B, przekonala mnie lokalzacja - stary Mokotow, bliskosc centum,
                reputacja developera, no i oczywiscie Pani z KF, ktorej trudno byloby
                odmowic....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka