Dodaj do ulubionych

osiedle viktoria jw construction

16.09.05, 10:29
czesc szukam sasiadow z osiedla viktoria w radzyminie .ewentuanych sasiadow
pozdrawiam jak i wszyskich ludzi z forum
Obserwuj wątek
    • Gość: jola Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.crowley.pl 16.09.05, 15:46
      cześć
      ja też kupiłam 3 pokoje za 147 tys.
      mam nadzieję że się spotkamy na jakims piwku integracyjnym. może juz w grudniu
      naopłatku :))))
      by więcej nas było bo fajna okolica i ludzie pewnie tez :)
      papunie do zobaczenia .
      pozdrawiam Jola.
      • 123j1 Re: osiedle viktoria jw construction 17.09.05, 18:43
        no czesc jola tu justyna ja mam w d budynku 3 pokoiki .jak co zapraszam
        wszyskich na forum radzymin .jakie macie ploteczki odnosnie budowy.czekam
        pozdrowionka.
        • Gość: wawek Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 18.09.05, 23:03
          Myslalem o kupnie tu mieszkania, jednak za daleko dla mnie do pracy.ceny jak na
          jw sa niskie. A firma solidna ? bo ja jw construktion nie lubie.
        • Gość: sasiadka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:34
          Cześć jestem Patrycja. Mieszkam niedaleko osiedla. Buduje sie tu niezła hawira.
          Ale ostrzegam osiedle jest blisko autostrady ja mieszkam jakiś kilometr od niej
          ale jest taki chałas że sie wytrybić nie da :)
      • Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 25.09.05, 23:18
        witam serdecznie .dzieki za wszelkie rady ,oczywiscie ewentualny halas nas
        obawia lecz gdy sie mieszkalo 21 lat przy najbardziej ruchliwej ulicy ktora
        jest morska w gdyni prowadzaca na polwysep .to wszysko sie wytrzyma aby tylko
        uciec z wawy gdzie obecnie od roku mieszkamy .ogolnie nas przykula cena i
        miasteczko lubie osobiscie kameralne takie jak radzymin.patrzylam rowniez na to
        ze blisko jest szpital i przeczkole bo chyba jeszcze te instytucjie dzialaja
        .chciala bym tagrze dziecko uchronic przed czychajacym go w przyszlosci
        monotonia zycia w bloku a co za tym idzie blokersami ktorych na naszym obecnie
        osiedlu pelno ,a marycha to tabunami oparow wisi dzien w dzien na klatce
        schodowej .a wiadomo nowe osiedle nowi ludzie i mam nadzieje ze benda ok .a na
        chalas to moze cos sie potem wymysli np ekrany dzwiekochlonne .bedziemy starac
        sie cos z tym zrobic .jezeli tusek bedzie prezydentem to chyba ziomalomalowej
        dziewczynie pomoze ,no ja z tego samego rodu to chol.... pomoze co. zartowa
        pozdrowionka.
        • Gość: rolmops Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 03:11
          ... halas nas obawia ...
          ... przeczkole ...
          ... instytucjie ...
          ... tagrze ...
          ... czychajacymi go w przyszlosci ...
          ... benda ...
          ... chalas ...

Ludzie, kto was uczyl w szkole...
      • Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 06.10.05, 13:00
        ocieplaja budynek d
    • Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 21.09.05, 08:47
      i co tu tak cicho gdzie sasiedzi
    • Gość: Agnieszka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:16
      Czy to osiedle nie powstaje przypadkiem w niewielkiej odleglosci od trasy
      szybkiego ruchu?
      • Gość: sasiadka Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:38
        Niestety znajduje sie bardzo blisko autostrady jakieś 150 m będziesz miała
        niezly hałasik jak otworzysz sobie okienko w domciu
        • Gość: justysia Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 02.10.05, 10:53
          bedzie dobrze .pozdrawiam
    • Gość: justyna Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 13.12.05, 10:08
      czy naprawde nie ma zadnych sasiadow z victoriiiiiiiiiiii hallllllllllooooooooooo
    • Gość: lalalalal Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 14.12.05, 13:36
      hallllllllllloooooooooo
      • Gość: Amarez Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.acn.waw.pl 15.12.05, 19:11
        Hałas jest tam bez przerwy (ogólny szum) no i drogi grunowej brak - jeśli gmina
        nie wybuduje to JWC tym bardziej nie. Bez samochodu to chyba ani rusz, tanio i
        pewnie będzie byle jak
        • Gość: andrzej5219 Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.crowley.pl 16.12.05, 14:41
          Skąd ten pesymizm.....droga gruntowa jest i czekamy na przetarg gminny na jej
          przebudowę. Ten szum po mieszkaniu w Warszawie sokojnie da się wytrzymać a
          komunikacja też nie jest taka zła. Więcej wiary...... ;)
          • Gość: justyna Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.chello.pl 16.12.05, 14:52
            o to super z ta droga oby sie pospieszyli ja juz w marcu chce na osiedlu zamieszkac
    • iwona811 Re: osiedle viktoria jw construction 23.02.06, 09:30
      Cześć my z mężem też kupiliśmy mieszkanie na osiedlu Victoria, niestety tylko
      dwa pokoje w budynku D na pierwszym piętrze. Nowi lokatorzy odezwijcie się.
      • Gość: paula Re: osiedle viktoria jw construction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 10:06
        Witam, lokatorzy Victorii mają swój wątek w dziale regionalne, Radzymin. Zapraszamy:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14936&w=24519630
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka