Dodaj do ulubionych

VITERRA - pole kapusty

IP: *.riviera.pw.edu.pl 11.09.02, 08:45
Czy wie ktos moze jaki jest plan zagospodarowania w zwiazku z polem kapusty
przed osiedlem Teczowy Park?. Chcialbym kupic mieszkanie wlasnie od strony
tego pola (strona południowa) i wolalbym zeby tam nikt nie stawial 7-
kondygnacyjnego budynku albo parku rozrywki.

pozdrawiam
daniel
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: VITERRA - pole kapusty IP: *.mcnet.pl / 192.168.0.* 11.09.02, 11:56
      tez chce zakupic tam mieszkanko lecz w tych prostych blokach i o ile wiem tam
      gdzie jest ul. zapustna jest w planach trasa Lazurowa II ale bede jutro w
      gminie i jak tylko sie cos dowiem moge dac znac...

pozdrawiam
      • Gość: daniel Re: VITERRA - pole kapusty IP: *.ofi.pl 11.09.02, 13:33
        dzwoniłem do gimny Ursus i usłyszałem że na polu kapusty będzie prawdopodobnie
        niska zabudwa nie wyzsza niz vittera ... natomiast powiedziano mi ze trasa o
        ktorej mowa ma miec ruch porownywalny z alejami jerozolimskimi ... i ze bedzie
        przebiegala za osiedlem Viterra ..tak sie zastanawiam ..przeciez za osiedlem
        Viterra jest inne osiedle ..moze pani chodzi o to ze trasa bedzie przebiegala
        prostopadle do ul. Dzieci Warszawy?
        to byłaby porażka (ladnie osiedle przy 6 pasmowej autostradzie)

pozdrawiam
        daniel
        • Gość: Michał Re: VITERRA - pole kapusty IP: 213.76.146.* 11.09.02, 13:47
          Witam

To gdzie w końcu ma przebiegać ta "autostrada" ? Jako przyszły mieszkaniec
          osiedla Skorosze V (EBEJOT), też jestem tym zainteresowany.

Pozdrawiam
          • Gość: d Re: VITERRA - pole kapusty IP: *.mcnet.pl / 192.168.0.* 11.09.02, 14:35
            To osiedle za Viterra to ponoc niewypal ma juz kolejnego wlascicela i w sumie
            nie wiadomo co z tym zrobia... jade jutro i popatrze na mape sam... wg moich
            informacji trasa ma dochodzic do jerozolimskich ale kto wie...
            • Gość: Michał Re: VITERRA - pole kapusty IP: 213.76.146.* 11.09.02, 16:47
              Przeczytaj mój poniższy wpis na forum EBEJOT.

Pozdrawiam
    • Gość: d Re: VITERRA - pole kapusty IP: *.mcnet.pl / 192.168.0.* 12.09.02, 15:01
      wlasnie bylem w gminie poogladalem pogadalem i wiem... nowa trasa lazurowa
      bedzie przebiegala jakies 230m od gornej granicy dzialki Viterry dokladnie w
      miejscu ul. Zapustnej a wiec dodatkowo oddzielona bedzie od Viterry przez
      Warsaw Apartaments. Miasto juz mocno interesuje sie wykonaniem tych planow i
      trasa napewno powstanie gdyz ma rozladowac URSUS nie bedzie to droga szybkiego
      ruchu lecz droga zbiorcza po dwa pasy na strone... wezsza od Al. Jerozolimskich
      i zapewne z mniejszym obciazeniem ale to do konca trudno przewidziec... jak mi
      powiedziano w gminie to wieksze zmartwienie maja Ci co sa przy dzieci warszawy
      i alejach gdyz beda dojazdy do nowej trasy i mimo ze nie ma jeszcze projektow
      to wg koncepcji taki dojazd ma byc np ulica Poczty Gdanskiej... jednym slowem
      jak mi powiedziano w gminie Viterra ma chyba najlepsza lokalizacje w ursusie
      gdyz na polu kapusty tez beda bloki i nie wykluczone ze tez ich choc poki co
      wstrzymali realizacje IV etapu do czasu sprzednia wolnych mieszkan... aaa i
      jeszcze to ze za Warsaw Apartments maja byc jakies uslugi czyli dodatkowa
      oslona... coz wiecej... chyba wszystko...

pozdrawiam
      • Gość: Daniel Re: VITERRA - pole kapusty IP: *.ofi.pl 12.09.02, 16:29
        wielkie dzieki za info
        ..pozdrawiam
        ..daniel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka