Gość: Sąsiadka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 22:00 Zapraszam wszystkich przyszłych mieszkańców Arkadii na forum osiedlearkadia.forumer.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znów ja: Re: Forum OSIEDLA ARKADIA w Piasecznie! :) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.05, 22:03 osiedlearkadia.forumer.pl sorka, nie wkleiło się..może teraz sie uda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzoanaw Re: Forum OSIEDLA ARKADIA w Piasecznie! :) 28.09.05, 23:53 Świetny pomysł z tą stroną! Odpowiedz Link Zgłoś
philippok Re: Forum OSIEDLA ARKADIA w Piasecznie! :) 29.09.05, 23:12 Gość portalu: Sąsiadka napisał(a): > Zapraszam wszystkich przyszłych mieszkańców Arkadii na forum > osiedlearkadia.forumer.pl/ Ja również witam administratora tego forum, i proszę ujawnić Pana / Pani więcej szczegółów o swojej osobie. Chciałbym upewnić się ze Pan/Pani nie jest pracownikiem Multi-Hekk albo agencji Magnes. Mam nadzieje ze jest to inicjatywa społeczna, a nie hak dewelopera / pośrednika na kontrolowanie opinii / pomysłów przyszłych członków spółdzielni Arkadia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabciu Re: Forum OSIEDLA ARKADIA w Piasecznie! :) IP: *.chello.pl 05.11.05, 20:57 chcialbym kupic mieszkanie na tym osiedlu czy warto moze ktos wie cos na ten temat na co zwrócic uwage?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś