Gość: raf IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 09:11 narazie budowa zamknięta, do biura dodzwonić się nie można ... trzeba pojechać .. raf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ch omik Re: PEKAO Development a jednak problemy !! IP: *.chomiczowka.net.pl 29.09.02, 16:16 Hi hi (choć może niektórym nie do śmiechu). Zmienili wykonawcę, jak poinformował mnie uprzejmy Pan Ochroniarz. Niezła kaszanka... A prawie kupiliśmy u nich mieszkanko. No i oczywiście nikt nic nie wie. Jak na początek- całkiem nieźle. A zdaje się, że planują następne budowy. Nie wróży to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwartkowa Re: do chomika IP: 212.244.157.* 30.09.02, 11:53 Gość portalu: ch omik napisał(a): > Hi hi (choć może niektórym nie do śmiechu). NIe ma się z czego śmiać bo dalej budują. Zmienili wykonawcę, jak poinformował mnie uprzejmy Pan Ochroniarz. Niezła kaszanka... Mnie też zaczepiał bardzo uprzejmy pan informując że nic tu się nie dzieje, że niezła kaszana jak to nazwałeś, ale jak później się okazało był to pracownik JWC którzy nie mają nawet wykopanej dziury w ziemi a już sprzedają mieszkania. A prawie kupiliśmy u nich mieszkanko. No i oczywiście nikt nic nie wie. Wszystko jest wiadome nie wiem zkąd masz te informacje a może pracujesz dla JWC A zdaje się, że planują następne budowy. To prawda planują. Ci planują jak słusznie zauważyłeś a inni rozpoczynają po dwie trzy budowy od razu więc sadzę że twoje czarnowidztwo jest nie uzasadnione POZDRAWIAM Czwartkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: do chomika IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.02, 12:11 potwierdzam relacje Czzwartkowej okopy coraz dłuższe .. co prawda metoda tyczenia nie jest zbyt nowoczesna (facet kamieniem zarysował odręcznie płyty frontowej) ale roboty ruszyły zapraszam do wątku Pekao Development etap I grudzień sąsiedzi raf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch omik Re: do czwartkowej IP: *.chomiczowka.net.pl 30.09.02, 13:35 A czy Ty Czwartkowa nie urzędujesz na ul. Leszno przypadkiem? ja z branżą budowlaną nie mam -chyba na szcęście - nic wspólnego. A z tym budowaniem- owszem - budują, ale z potwierdzonych informacji, jakie uzyskaliśmy, termin oddania uległ kwartalnemu przesunięciu, czyli na przestrzeni roku to- bagatela - o 1/4! Co to ma wspólnego z czarnowidztwem-nie wiem. Mam tylko nadzieję, że nabywcy mieszkań zobaczą je w pełnej krasie - tylko trochę później... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwartkowa Do chomika IP: 212.244.157.* 30.09.02, 14:01 Chomik twoje rewelacje o przesunięciu o jeden kwartał terminu oddania budowy są nam bardzo dobrze znane, gdyż od ponad dwóch tygodni rozmawiamy o tym na forum tylko w wątku Pekao Development etap I grudzień sąsiedzi ZAPRASZAM DO LEKTURY I DYSKUSJI POZDRAWIAM CZWARTKOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwartek Re: PEKAO Development a jednak problemy !! IP: 194.181.0.* 30.09.02, 15:12 Zastanawia mnie czy o „niezłej kaszanie” na budowie PD mówił Pan Ochroniarz z sąsiedniej budowy JWC, zachęcając jednocześnie do zmiany developera – tak przynajmniej było w naszym przypadku :))). czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ch omik Re: PEKAO Development a jednak problemy !! IP: *.chomiczowka.net.pl 30.09.02, 19:54 Nie było moją intencją nadwyrężanie nerwów nabywców mieszkań w tej inwestycji... Naturalną skłonnością jest cieszyć się, że udało się w coś nie wpakować, podczas, gdy zwykle wdeptujemy w sam środek... Ochroniarz nie wyglądał na podstawionego, dając odpór pracownikom "starego" wykonawcy. Żywię nadzieję, że wszystko się dobrze dla wszystkich skończy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś