Dodaj do ulubionych

Interarti-"Rezydencja nad Potokiem"

IP: *.future-net.pl 22.10.02, 19:53
Czy ktos cos wie o inwestycji "Rezydencja nad Potokiem" Interarti sa w Warszawie przy Wilanowskiej.
Zastanawiam sie nad kupieniem tam mieszkania.
ewa
Obserwuj wątek
    • Gość: Temida Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 20:41
      Droga Ewo - spójrz na watek o Interarti.
      Osobiście garąco odradzam !!!!
      Interarti jest bardzi niekompetenta firma. Poza tym wykorzystuje kruczki prawne
      i jesli sie przed nimi nie zabezpieczysz - na pomoc Interarti i konsensus - nie
      ma co liczyć. Oni zrpobili juiz tle przkretów - że lepiej nie ryzykować.
      GORACO ODRZADZAM.
      Ps budynek ładny, ale co z tego, jesli mieszkanie ze które zapłacisz nie stanie
      sie twoje.
    • Gość: BB Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: 212.76.37.* 22.10.02, 21:35
      Poczytaj sobie wątki o WAR INWEST, INTER ARTI, Radziszewskim (synu prezes Inter
      Arti), których na forum jest mnóstwo (wrzuć te hasła na wyszukiwarkę forum) a
      zobaczysz z kim masz do czynienia. Jak wpłacisz im pieniądze to pójdą na
      prawników dla synka-złodzieja.
    • Gość: G Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: 212.244.182.* 23.10.02, 16:12
      Można kupić, bo budynek jest zaawansowany w 95%, ale tylko pod warunkiem
      podpisania umowy notarialnej przewłaszczjącej nieruchomość równocześnie z
      dokonaniem płatności. Czyli w jednej ręce trzymasz pieniądze, a oni akt
      notarialny. Na umówiony znak wzajemnie sobie wyrywacie z rąk to co kogos
      interesuje ::) Powodzenia i nie wpłacaj nic przed!!
      • Gość: klient2 Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.02, 20:29
        Droga moderatorko Temido alias coś tam raz tak, raz inaczej !
        „Ps – budynek ładny, ale co z tego ....”
        Chyba nie dostaniesz premii za wyskok z Rezydencją. #OJCIEC###### i inni nie
        zapłacą.
        Standard pisania o Rezydencji nad Potokiem wyznaczyła Gazeta Wyborcza m.in. w
        rubryce MALINOWY GUST.
        O tym budynku należy pisać, że jest w nuworyszowskim stylu - kto do tego
        dopuścił ? - barbarzyńcy w Gaju! itd. Zapamiętaj ! Nawet jeśli
        widzisz „budynek ładny” i wpisujący się elegancko w otoczenie, to pamiętaj o
        zasadzie samoograniczenia i dwójmyślenia.
        To jest „interbrzydkibudstyl” Takich w Warszawie MY nie chcemy! . Tylko inne,
        realizowane przez „jedynie słusznych deweloperów” są „ładne”.
        Klienci Rezydencji nad Potokiem są z innej półki – nie da się nimi tak łatwo
        manipulować jak Czechowicką.
        klient2
        • Gość: cru Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 10:15
          uuu, metny styl wypowiedzi, jak u Obserwata! czyzby wielki powrot rodzinki na
          łono internetowe?
          Prawda jest taka- interarti to czesc złodziejskiej rodziny i kupujac u nich
          narazasz sie na strate pieniedzy. i poki beda działac, zawsze bedziemy
          przypominac ludziom kim są. Złodziejami...
        • Gość: Yellow Re: Interarti-'Rezydencja nad Potokiem' IP: *.man.polbox.pl 24.10.02, 12:07
          Jak widać nastąpił powrót z pierdla do klawiatury klienta2-obserwatora-
          radziszewskiego.
          Mimo wszystko ciągle nie potrafię się przyzwyczaić jeszcze, że w Polsce to
          bandziory, mafia i złodzieje mają zawsze i wyłącznie rację. Nawet w świetle
          istniejącego prawa ludzie, my wszzyscy którzy zostaliśmy ograbieni przez
          Radziszewskich, stoimy na gorszej pozycji niż złodziej, bandyta, mafiozo,
          krętacz-Radziszewski. Ale cóż ........

Yellow
          • Gość: Temida [...] IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.02, 16:58
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Klient2 Re: ODPOWIEDŹ DLA KLIENTA2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.02, 21:16
              Temido !
              Na razie działasz wybiórczo atakując anonimowo wyłącznie jedną Rodzinę – chyba
              jednak jesteś tylko płatnym moderatorem
              Jeśli nie jesteś moderatorem i piszesz: „my straciliśmy wszystkie pieniądze”
              to przedstaw się nam – imieniem , nazwiskiem, napisz na którą inwestycję masz
              umowę i z którego roku.
              To chyba już nie są zbyt zawiłe frazeologizmy ?
              Klient2
              • Gość: Temida ODPOWIEDŹ DLA KLIENTA2 IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 24.10.02, 22:28
                Drogi Kliencie 2,

Zgadza się, działam na razie wybiórczo, ale to dlatego, że nie jestem
                moderatorem, a już na pewno nie płatnym. Walczę o prawa swoje i blisko tysiąca
                innych osób... i nie jestem jedyny w tym co robię.

Dziwisz mi sie ?
                Ty jeździsz Lexusem - a ja tramwajem
                Ty masz mieszkanie - ja wynajmuję pokoik przy schorowanej babci
                Ty masz pieniądze na markowe ubrania - ja zaopatruję się na Stadionie.

.... i dzieje się tak, nie dlatego, że ja nie mam głowy do interesów, NIE,
                dzieje sie tak, dlatego, że dzięki Twojemu synowi starciłem wszystkie pieniądze
                uzbierane na mieszkanie. Aby je na nowo zebrać - muszę poświęcić kolejne 10
                lat !

Jak bym chciał - zarobiłabym je w rok, ale tym się właśnie różnię od Darka !
                Wierzę w inne wartości niż pieniądze i wolę mieć prawdziwych przyjaciół niż
                intersownych znajomych !

Oczywiście bogactwo nie zaprzecza uczciwości, ale w waszym przypadku pieniądze
                nie zostały zarobione w sposób fair.

Przykro mi, że wypowiadam wam wojnę, ale taki life, a ja jestem już taki, że
                jak ktoś mi się na razi - nie przepuszczę.

A co do przedstawiania się - mam podstawową zasadę - nie przedstawiam się dwa
                razy ! jak ktoś nie zapamietał - jego strata.

Inwestycja - Rembielińska, pierwszy rok wpłat.

I jeszcze jedno, mam przerzucic sie na inne rodzinki ? jakie ? Pani Eleonory
                Kuśmider ? Państwa Słyków ? Nosarzewskich ? Lubczyńskich ? Durzyńskich ?
                Rozbickich ?
                Jakich ? czekam na sugestie.

bye

• Gość: MMM Re: ODPOWIEDŹ DLA KLIENTA2 IP: *.hit.com.pl / 10.254.0.* 25.10.02, 08:55
                  Temido jestem z Tobą!!!!!!! W pewnym momencie myślałam już że minęła mi
                  nienawiść do tego skurwiela ale dzięki Tobie znowu powróciła, dzięki !!!!!
                  Ja też od Rembielińskiej
            • Gość: BB [...] IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 24.10.02, 23:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: ccc Re: ODPOWIEDŹ DLA KLIENTA2 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 01:08
                bla bla bla
                • Gość: KKLL Re: ODPOWIEDŹ DLA KLIENTA2 IP: 195.94.206.* 25.10.02, 09:06
                  Jestem przekonany, że klient 2 to któryś z Radziszewskich, albo osób z nimi
                  związanych. Co do mojej przekonań to mam pewne przesłanki, nie tylko domysły.
                  Chyba więcej komentować nie trzeba. Trzymajmy się Temido razem. Oni nas
                  okradli, ale nas jest tysiąc rodzin - a krzywda ludzka zawsze wraca i to ze
                  zdwojoną siłą.
                  • Gość: Temida Odnośnie adresu na Fosy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 25.10.02, 12:55
                    Jest nieaktualny.
                    • Gość: BB Re: Odnośnie adresu na Fosy IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.10.02, 23:31
                      Jeśli jest nie aktualny, to dlaczego wykasowali moje pytanie?
                      • Gość: Temida Re: Odnośnie adresu na Fosy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.02, 14:20
                        Nie mam pojęcia
                        To mieszkanie kupiła nowa małżonka jednego z adwokatów (Werniewicza), niejaka
                        pani Szaniawska, z którą mieliśmy już coś niecoś do czynienia...

Sadzę, że admin siedzi i kasuje wszelkie posty, w których podane są
                        jakiekolwiek dane osobowe.

Ale tak naprawdę to nic trudnego sprawdzić te wiadomość !

Informuje, że w skład masy upadłości PIB War Inwest D. Radziszewski prócz
                        słynnej Rembielińskiej wchodziło też mieszkanie na Fosy 41 m. 1

Nie jest to ŻADNA TAJEMNICA !!!!!

Z uwagi na upadłość działalności D. Radziszewskiego - cały jego majątek
                        osobisty z małymi wyjątkami)wchodzi W SKŁAD MASY UPADŁOŚCI !!!!

Ogłoszenia o sprzedaży lokalu ul. Fosy 41 m. 1 umieszczone były w prasie
                        ogólnopolskiej.

Nikt by z wierzycieli nawet nie wiedział, że jest tam zameldowany D.
                        Radziszewski i jego quasi family, gdyby nie ZACHŁANNOŚC RADZISZEWSKICH, którzy
                        dzwinymi sposobami usiłowali zablokować czynności syndyka i nie dopuścic do
                        sprzedazy mieszkania na Fosy 41 m. 1

Wszyscy zainteresowani, mogą zapoznać się z pełnym portolio działań
                        Radziszewskigo oraz jego konkubiny, którzy utrudniali blokowali działania
                        syndyka, który spienięża majatek w celu zaspokojenia wierzycieli.

Zapraszam ciekawych do Sądu Gospodarczego, na Świętokrzyska 12, gdzie na II p.
                        w sekretariacie w aktach można poczytać liczne odwołania D. Radziszeskiego.

Radziszewski robi bowiem wszystko, aby odebrac nam nawet te ochłapy, których
                        nie zdążył wyprowadzić, tak jak to zrobił ze słynną Wiktorską 63 i 65 !!!!

Jak by to ktoś powiedział - ich zachłanność i totalne chamstwo sięga zenitu !!!

c.d.n.
                        • Gość: BB Co dalej ze sprawą karną Radziszewiaka? IP: 212.76.37.* 26.10.02, 18:55
                          Co dalej ze sprawą karną Radziszewiaka? Czy coś się w tym temacie rozwija,
                          kiedy można się spodziewać sprawy w sadzie?
                          • Gość: Temida Re: Co dalej ze sprawą karną Radziszewiaka? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 26.10.02, 19:08
                            Sprawa karna przeszła z Rejonowej Prokuratury do Okręgowej.
                            Prokurator prowadzący - pani Jolanta Kołakowska.
                            Pani prokurator zamierza przesłuchać jak najwięcej poszkodowanych.
                            Od nas samych zależy - jak długo te przesłuchania będa trwały. Pani prokurator
                            otrzymała odpowiednie narzędzia, aby szło jej to w miarę sprawnie.

Pan Radiszewski oczywiście staje na głowie, aby sprawa poszła w kierunku
                            przeinwestowania, ale my na pewno nie bedziemy siedzieć z założonymi rekoma.

Niestety nie wszystko można napisać na Forum, dlatego, jeśli jesteś
                            zainteresowany - zapraszam na priva, adres znasz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka