Dodaj do ulubionych

Szukam prawnika

24.01.06, 14:16
Witam,

Szukam prawnika, do negocjacji z developerem! Kogoś z doświadczeniem - macie
kogoś godnego polecenia?

Z góry dzięki,
Agawa
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Re: Szukam prawnika IP: *.devs.futuro.pl 24.01.06, 14:26
      Cześć,

jestem prawnikiem, sama negocjowałam swoją umowę z niezłym skutkiem, a od tego
      czasu sprawdziąłm kilka umów i uczestniczyłam w negocjacjach z developerami w
      imeiniu kupujacych, tak więc chętnie się podejmę sprawdzenia i ewentualnie
      negocjowania Twojej umowy

mój numer 0603961232

Pozdrawiam,

Kasia
    • Gość: jarek Re: Szukam prawnika IP: 212.75.100.* 25.01.06, 12:28
      Myśle, że mógłbym Pani pomóc - siedzę w tej materii od dobrych 4 lat. Ponieważ
      co do zasady pomagam developerom - sprawę znam od "drugiej" strony.

Jeżeli jest Pani zainteresowana, proszę o kontakt.

jarro21@gazeta.pl
    • hyper_mouse Re: Szukam prawnika 26.01.06, 17:19
      dziewczyno, zwykle deveoperzy i tak nie chcą zmieniać umów,a prawnik weźmie od
      Ciebie majątek i niewiele będzie mógł pomóc.
      • Gość: meg Re: Szukam prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:05
        Zgadzam się z "hyper mouse", że developerzy raczej nie chcą negocjować umów.
        Mimo wszystko, prawnik przynajmniej wytłumaczy Ci w co się ładujesz (a raczej
        swoje niemałe pieniądze). Może warto zaryzykować. ja po naradzie z prawnikiem
        zrezygnowałam z włodarzewskiej, agro-mana i olmont investment.
        • dobry_prawnik Re: Szukam prawnika 28.01.06, 23:20

Gość portalu: meg napisał(a):

> Zgadzam się z "hyper mouse", że developerzy raczej nie chcą negocjować umów.
          > Mimo wszystko, prawnik przynajmniej wytłumaczy Ci w co się ładujesz (a raczej
          > swoje niemałe pieniądze).

I dlatego warto poświęcić równowartość ok. 0,05 m2 lub 0,001 ceny średniego
          mieszkania w Warszawie. Tylko jak tu znaleźć nie zdzierającego ostatniego grosza
          prawnika specjalizującego się w nieruchomościach? :)

dobry prawnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: mirelle 05.05.05, 19:31

Poszukuję dobrego, skutecznego i nie zdzierającego ostatniego grosza prawnika
          specjalizującego się w nieruchomościach. Czy możecie mi kogoś polecić??
          Mieszkam w Warszawie. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Re: dobry prawnik
          malagoska5 06.05.05, 11:03

Jakieś pół roku temu trafiłam na naprawdę skutecznego, niedrogiego i uczciwego
          prawnika. [...] Swego czasu miałam problem z mieszkaniem, nieuregulowany stan
          prawny, i renomowana kancelaria zażyczyła sobie już na początku 12 tys. Prawnik,
          którego polecam, wziął za to 4,5 tys., na początku tylko zaliczkę 1 tys. a
          resztę po skutku. Moi znajomi też byli zadowoleni, bo kupowali mieszkanie bez
          pośrednika, a on za 400 zł pomógł im bezpiecznie je kupić, sprawdził czy nie ma
          żadnych kruczków prawnych, był z nimi u notariusza i pilnował zeby wszystko było
          OK. [...] mogę go z pewnością polecić, bo bardzo mi pomógł.

Re: SZUKAM PRAWNIKA PILNE!!!
          Autor: Gość: barpo IP: *.chello.pl
          Data: 28.09.05, 12:27

Mogę polecić prawnika w Warszawie. Bardzo miła i kompetentna współpraca.
          Dokładnie przejrzał moją umowę, załączniki i wskazał pułapki. Wyjaśnia wszystko
          klarownie. Znalazłam go na tym forum i chętnie go polecę następnym osobom.
          Tel. kom. do niego to 602589987

• Re: dobry prawnik IP: 81.210.16.*
          Gość: Rafał 16.11.05, 16:27

Skorzystałem z usługi i również bardzo polecam tego prawnika. Profesjonalna
          obsługa i bardzo jasny sposób wytłumaczenia danej sytuacji ze strony prawnej.
          Duża pomoc mimo że moja sytuacja jest beznadziejna. Zawsze przygotowany do
          rozmowy. Potwierdzam powyższe stwierdzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka