Gość: Monika IP: *.crowley.pl 02.03.06, 09:08 Czy ktoś kupił mieszkanie u tego dewelopera na Młocinach??? Proszę o opinię Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :( Re: Eurocity II Młociny IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 09.03.06, 14:11 radzę uważać na nich! bądź czujna na umowę, wiele rzeczy należałoby zmienić!! powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J. S . Re: Eurocity II Młociny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 23:05 Kupiłem mieszkanie i jestem bardzo zadowolony ostatnio oglądałem wykonczenie klatek schodowych są one wykonczone w granicie mieszkanie cudowne ale chcę cie zasmucic z tego co się dowiedziałem w dziale sprzedazy to w następnych budynkach juz jest sprzedanych bardzo duzo mieszkan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eurocity II Młociny IP: *.pf.com.pl / *.pf.com.pl 20.03.06, 15:12 mieszkanie cudowne?????? no nie wiem?! temat do polemizowania! klatka schodowa jak klatka...nic nadzwyczajnego, po prostu normalna. Wazniejsze chyba jednak jest mieszkanie a nie klatka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Eurocity II Młociny IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:29 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś