Gość: Sabina IP: *.chello.pl 15.03.06, 21:50 Czy ktoś z Was zdecydował się na tą lokalizację i deweloprea? Kiedy odbiór, ile za m2? Jak się sprawdzał ten deweloper na innych inwestycjach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: Brelocum Józefosław IP: 62.89.76.* 15.03.06, 22:51 my zdecydowaliśmy się na inną inwestycję też przy ul. Ogrodowej w Józefosławiu. Brzozowy Park budują i szybko im to idzie - inwestor pewny tylko cena za metr wysoka, Anka Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.maj Re: Brelocum Józefosław 16.03.06, 20:51 My też wybraliśmy Brzozowy Park. Mam nadzieję, że wybudują tak jak na Mokotowie.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayer76 Re: Brelocum Józefosław IP: *.aster.pl 16.03.06, 21:04 to może jeszcze ktoś się odezwie kto kupuje tam mieszkanko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Brelocum Józefosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:34 czy oni jeszcze gdzies buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayer76 Re: Brelocum Józefosław IP: *.aster.pl 26.03.06, 21:09 Tak inwestycje na Mokotowie - Park Mokotów kilka etepów wysoki standard i wydaje się terminowo. www.brelocum.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratus Re: Brelocum Józefosław IP: *.aster.pl 06.04.06, 18:40 Mam pytanko czy ktoś zdecydował się na tą inwestycję i dlaczego? Dajcie znać czy, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apro Re: Brelocum Józefosław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 23:04 Na razie się zastsanawiam, osiedle wygląda ładnie, na obrazkach, of course ;), lokalizacja "z przyszłością", zazwyczaj budowa wielu osiedli mieszkaniowych w jednym miejscu powoduje rozbudowę infrastruktury, ale wszystko wskazuje na to, że stać mnie tylko na mieszkanie na parterze, a to trochę zniechęca. Przez telefon powiedziano mi że m2 4200-4400, ale nie wiem czy nie ma dodatkowych "ukrytych opłat" np. za kawałek trawnika zwany "ogródkiem". Osiedle ma być gotowe w I kw 2007. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: Brelocum Józefosław IP: 81.15.170.* 27.04.06, 13:36 Osiedle rośnie jak na drożdżach. Ja się zdecydowałem tylko chcę zrobić drobne zmiany w mieszkaniu może ktoś to już przeszedł to proszę radę jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
karoyla Re: Brelocum Józefosław 10.05.06, 09:27 Witam wszystkich. My zdecyzowaliśmy się na mieszkanko parterowe. Co do zmian w projekcie, to sprawa wygląda dość skomplikowanie. Kosztuje to 500 PLN, dostaje się projekt mieszkania z elektryką z rozprowadzeniem wod-kan i ogólnie ze wszystkim. Jak już coś zmienisz zanosisz do firmy. Oni dają wykonawcy do oszacowania kosztów. Jeżeli się na to zgodzisz to twoje zmiany są wprowadzane do projektu budowlanego domu (i właśnie za to panowie architekci biorą kasę), no a później to tylko czekasz na efekty twoich zmian. Na razie sami się nie zdecydowaliśmy, ale chyba trzeba będzie wreszcie ruszyć ten temat. Pozdrawiam i czekam na kolejnych przyszłych sąsiadów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratus 76 Re: Brelocum Józefosław IP: 81.15.170.* 15.05.06, 17:06 Witają sąsiedzi z pierwszego piętra budynku F. Dzięki za informację o zmianach w projekcie. Mam nastepne pytanie, czy zna ktoś jakiegoś dobrego projektanta wnętrz (za dobrą cenę. No i piszcie o "plusach dodatnich i ujemnych" naszego osiedla. Pozdrawiam Stratus Odpowiedz Link Zgłoś
karoyla Re: Brelocum Józefosław 16.05.06, 07:36 Jak fajnie, że wreszcie się ktoś odezwał. Aż byłam zdziwiona, że jest nas tak mało, w szczególności, że podobno do sprzedania zostało tylko ok. 20 mieszkań. Wracając jeszcze do tych zmian to dostałam procedurę z Bre, więc jeżeli chcesz to mogę ci ją przesłać na maila. My właśnie jesteśmy na etapie podpisywania naszego projektu przez budowlańców (niestety to leży w naszym zakresie). A tak w ogóle to odnalazłam nasze forum i się tam już uaktywniłam :) Pozdrawiam Karoyla Odpowiedz Link Zgłoś
stratus76 Re: Brelocum Józefosław 16.05.06, 23:17 Wszystkich zainteesowanych i przyszłych sąsiadów{ki) zapraszam na forum ttp://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38980 To jest forum poświęcone inwestycji Brzozowy Park. Odpowiedz Link Zgłoś