Gość: pm IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 21.03.06, 11:40 Witam, czy ktoś z Was odebrał mieszkanie od Eko Parku (Camerata). Jakie są Wasze uwagi/spostrzeżenia? pm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: odbiór mieszkania IP: *.kablowka.waw.pl 23.03.06, 23:14 Co oni teraz buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
bece1 Re: odbiór mieszkania 10.04.06, 10:48 Znacie jakieś firmy specjalizujące się w odbiorze mieszkań? tzn takie które mogą w tym pomóc? Ja znalazłem Serwis Remontowy tylko, podobno dobry, korzystaliście z ich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek www.odbiormieszkania.pl IP: 194.73.103.* 20.04.06, 16:40 Cześć, specjaliści - www.odbiormieszkania.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolorador Re: odbiór mieszkania 20.04.06, 18:20 Korzystałem z Serwisu Remontowego i przynajmniej u mnie była to kompletna porażka. "Fachowiec" się spieszył, nie wskazał nawet podstawowych usterek, które były i które sam później zgłosiłem. Jak dla mnie to była wywalona niepotrzebnie kasa. Odpowiedz Link Zgłoś