Dodaj do ulubionych

budynki przy ul.Esej

IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.02, 21:34
czy budynki przy ul.Esej sa czescia osiedla Rodziny Polanieckich i czy, jesli
tak,dotycza ich wszystkie problemy o ktorych wyczytalam na forum tzn. wysokie
czynsze, sprawy wlasnosci gruntu , kiepskie wykonanie itp.?
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: budynki przy ul.Esej IP: proxy / *.netia.pl 02.01.03, 10:29
      Najlepszą odpowiedzią będzie sprawdzenie naocznie o który budynek ci chodzi .
      Osiedle Rodziny Połanieckich ( raczej kiepskie wykonanie ) to kompleks 6
      budynków ( 2 trzypiętrowe i 4 dziesięciopiętrowe ) mieszczą pod różnymi
      adresami - ul Maszewska i Esej - aczkolwiek stoją obok siebie .
      • wojciesz Re: budynki przy ul.Esej 22.03.03, 14:59
        Tomek,

przymierzam sie do kupna mieszkania przy ul. Esej 21. Watki w forum troche
        zniechecaja... Czy na prawde jakosc wykonania tych budynkow jest fatalna?

Dzieki za inormacje,
        Wojciesz
        • Gość: Run Re: budynki przy ul.Esej IP: 217.153.90.* 24.03.03, 08:37
          z tego co mi wiadomo po wykopsaniu dewelopera czynsze spadly co do jakosci
          wykonania to wiem tylko ze wszystko wykonczone jest gipskartonem - wyglada
          fajnie ale niektorzy tego nie lubia
          • Gość: krzyś Re: budynki przy ul.Esej IP: 217.96.20.* 28.03.03, 15:54
            To nie chodzi o jakość samych mieszkań bo mogą tam zrażać jedynie 2 rzeczy ( wg
            mnie)ściany z płyty gipsowo-kartonowej na stelazach zamiast klasycznych tynków
            oraz duże okna, które nie wszystkie się otwierają. Główny problem to fundamenty
            budynku - czyli garaże podziemne. Zanim kupisz tam mieszkanie to zajżyj do
            garażu i oceń ile wilgoci wejdzie jeszcze w te mury i kiedy ona wejdzie do
            mieszkan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka