IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 12:48
moge kupic od znajomych mieszkanie w ursusie wybudowane przez ebejot. Teren
zamkniety, placyki dla dzieci. Mieszkanie ma 43 m. na podlodze terakote,
meble w kuchni z litego debu robione pod wymiar w dobrym stanie, lazienka
ladnie wykonczona. Z garazem. Powiedzieli, zebym zaproponowal swoja cene, a
oni podadza swoja. Wyczytalem, ze ebejot ladnie sobie liczy za mieszkanie.
Ile podac z metra a ile za garaz?
Obserwuj wątek
    • raar2 Re: ursus 10.06.06, 15:50

a na jakiej ulicy jest to mieszkanie? - w sumie widzialem ich mieszkania w XII
      2005 - warszawa włochy - ceny byly wtedy 3600 za m plus 25 tys za garaz
      • Gość: ma Re: ursus IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 16:20
        na Skoroszach. Przegladalem ceny mieszkan, ale tam ceny sa rozne i nie wiadomo
        czy te mieszkania za tyle ida- nie wiem co powiedziec i co uznac za rozsadna
        cene.
        • Gość: asia Re: ursus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 16:25
          mieszkam na skoroszach, za metr placilam 3460zl, garaz 25 tys.
          • Gość: ma Re: ursus IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 17:38
            na wtornym czy pierwotnym?. Teraz ebejot sprzedaje za ponad 5000- troche duzo
            jak na Ursus.
            • Gość: asia Re: ursus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 23:51
              na pierwotnym. tez sie zdziwilam ze az tak wysokie ceny... wiec sie ciesze ze
              sie zalapalam na mieszkanie rok temu
    • Gość: gosc Re: ursus IP: *.spray.net.pl 11.06.06, 23:01
      Ebejot to solidna firma, właśnie odbrałam mieszkanie i fachowiec, który z nami
      odbierał mieszkanie stwierdził, że już dawno takiego porządnego mieszkania nie
      widział co świadczy o tym, że cały budynek jest porządnie wykonczony :) Płaciłam
      rok temu 3810 za m2 na 3 pietrze, ale teraz Ebejot pojechał z cenami na maxa:
      najtańsze (pewnie parter) nieco poniżej 5000 PLN, natomiast cena garażu
      niezmienna około 25 tys.
      Na rynku wtórnym musisz doliczyć cenę wykończenia mieszkania.

pozdr.
      • paulajal Re: ursus 12.06.06, 13:06
        Ja też mieszkam na Skoroszach, moi sąsiedzi sprzedali teraz mieszkanie 2 pokoje
        za 5000zł/m (bez garażu, ale ten standardowo kosztuje ok 25tys) na 6 ostatnim
        piętrze i była to chyba dobra cena, bo mieszkanie sprzedało się w moment.

Nowy etap ebejot sprzedaje po ok 4900-5300zł/m.

Także myślę, że ceną rynkową wykończonych i urządzonych mieszkań tutaj jest ok
        5000zł/m, a jak się trafi dobry klient,a mieszkanie ma dobrą stronę swiata,
        nie wychodzi na ulicę, piętro odpowiednie, rozkład ładny to jakieś 5500zł/m.

Zanjomy Ci przecież ot tak po dobroci taniej nie sprzeda, każdy chce na maxa
        zarobić skoro może, wiec niech jako sprzedawca da swoją cenę. A jeśli już
        musisz sam proponować, to zaczynaj nisko, typu 4,7tyś czy coś. Bo garaż drogi,
        a przy 2 pokojach lepiej by było malutki 3-ci pokój za cenę garażu kupić sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka